Remal Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Otoz mam maly problem z karta FIC-a - A97P - tak ta karta wyglada: http://www.fica.com/site/html/products/agp...&C_ID=240000528 Mam zainstalowane sterowniki dolaczone do karty i system WIN98. Czesto po odpaleniu jakiejs giery (dowolnej) po kilku minutach nastepuje kopletna zwieszka, a czasami komp dziala bez zarzutu przez kilka godzin. Czy jest to wina sterownikow czy systemu ? ( jak bralem opcje zaawansowane dla karty zaraz po reinstalce Win98 to wyskoczyl niebieski ekran, ale tylko raz ). Czasami zwiesza mi sie w samej widzie. To chyba nie jest wina biosu plyty, w koncu to ASUS P4P800 Jesli ktos spotkal sie z podobnymi problemami i zaradzil to prosze o jakas fachowa porade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 a.jaki.masz.zasilacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 A jaki masz revision karty? Jeśli końcówka jest niższa niż 30 to będą problemy. Jest to dokładnie opisane w instrukcji płyty głównej. taka przypadłość. Jeśli to jest OK to pewnie zasiłka nie wyrabia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Na czym ta zwieszka polega???? Gasnie ci ekran a komp nie kontaktuje na nic???? Ja mialem cos takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remal Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Otoz zwieszka polega na tym ze normalnie komp sie zawiesza i tyle, nie reaguje. Czasami zdarzy sie tak ze monitor sie wylaczy (mam Philips). HANU - o co chodzi z tym revision ? mozesz blizej wyjasnic ... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 A jaki masz revision karty? Jeśli końcówka jest niższa niż 30 to będą problemy. Jest to dokładnie opisane w instrukcji płyty głównej. taka przypadłość. Jeśli to jest OK to pewnie zasiłka nie wyrabia. No dokladnie. Ktos juz na forum mial problemy z Radkiem 9500 tez z niskiej serii :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remal Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Jak to z nizszej serii ? Ja mowie o 9700Pro ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 nadal.nie.odpowiedziales.na.pytanie.jaki.masz.zasilacz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remal Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 sprawdze i napisze jaki mam zasilacz, w8 :)sprawdze i napisze jaki mam zasilacz, w8 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Jak to z nizszej serii ? Ja mowie o 9700Pro ... zgodnie z instrukcją (pkt. 2.6.4) zalecane jest by Radek 9500 lub 9700 Pro miał oznacznie na karcie powyżej 30 dla najlepszej wydajności. Czyli jeśli masz mniejsze możesz mieć problemy przy współpracy Radka z Asusem P4P800. Nie wiesz jak sprawdzić numer na karcie. Zobacz w ten wątek tu masz opisane: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=55826&highlight= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...