Skocz do zawartości
marek58

Pomocy Duron 1800

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Pewnego pieknego dnia postanowiłem odblokowac na moim duraku cache na L2 wystartowal pieknie jako Athlon 2700+ 2200MHz. ( olowek B3). Po tygodniu testow piekny Athlon znika i z duraka jest znowu durak. Wiec spoko napewno zlasowal sie grafit ?? wiec olowek kreska nic,?? drapanie sciezki pieknie lakier na to restart durak to durak. Wiec mam pytanko czy durak poszedl do nieba RIP.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam 

... durak to durak. Wiec mam pytanko czy durak poszedl do nieba RIP. 

Pozdrawiam

z Twojej wypowiedzi wynika ze żyje czy padł ??

Duron1800 zostal Duronem 1800 ale nie mozna odblokowac cache wiec cos juz mu jest, wiec chyba smierc nastepuje powoli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sprobuj jeszcze raz tym razem lakierem termoprzewodzacym , i powinno byc , skoro przez tydzien chodzil oki to cache jest oki

Ok GLORIA chlopie ty to umisz ludzi podnies na duchu, Wiec sprybowalem ale znowu olowkiem 3B nie moge dostac dobrego lakieru tj.chyba ELEKTON mam ale marny za 6zl. No dobra wiec czyszczenie sciezki kreska nowym olowiem mocniej niz zawsze i co Athlon 2800+@2250MHz, a to dlatego, bo dolozylem w miedzyczasie 256 Mb Ramu razem 512 Mb.

wiec.

AlthonXP 2800+@2250MHz,Asrock k7s8x, 512 ram, GForce4 MX 440 64 mb

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sprobuj jeszcze raz tym razem lakierem termoprzewodzacym , i powinno byc , skoro przez tydzien chodzil oki to cache jest oki

Ok GLORIA chlopie ty to umisz ludzi podnies na duchu, Wiec sprybowalem ale znowu olowkiem 3B nie moge dostac dobrego lakieru tj.chyba ELEKTON mam ale marny za 6zl. No dobra wiec czyszczenie sciezki kreska nowym olowiem mocniej niz zawsze i co Athlon 2800+@2250MHz, a to dlatego, bo dolozylem w miedzyczasie 256 Mb Ramu razem 512 Mb.

wiec.

AlthonXP 2800+@2250MHz,Asrock k7s8x, 512 ram, GForce4 MX 440 64 mb

Pozdrawiam

Hi hi nie ma za co , ale i tak twierdze ze lakier jest lepszy , poszukaj w samochodowych czy jak to sie nazywa :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...