robbod7 Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Przy uruchamianiu kompa jedna wielka jazda może mieć to coś wspólnego z luzem w AGP ??? Ale ogólnie działa tylko czasami nawet tak 10 x pod rząd nie wstaje ale póżniej działa (CHORE) ! ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbod7 Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 help me co jest cy karta pada czy co ???????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seq-sonicr Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Mam dokladnie ta sama karte tylko agpx8. I mam to samo, a to dlatego ze mam wlaczony tv-out jako Klon > monitor+telewizor Jak ci zgasnie monitor wlacz telewizor na AV i zobaczysz jak ladnie sie startuje. Raz mi monitor nie kcial wogole wlaczyc ale to dlatego ze zle ustawilem takie tam ... Tan Prog. chyba masz go wgranego? RUNDLL32.EXE C:WINDOWSSystem32NVMCTRAY.DLL,NvTaskbarInit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...