Rob@k Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Witam.Mam pytanie. Czy zasilanie na szynie AGP o wartosc 1.95V nie jest troche za duze???Posiadam plyte glowna Abit KV7+Athlon 2500 XP(Barton)+256 MB DDRAM i KARTE GRAFICZNA Hercules Redeon 9000 Pro 128MB. W Soft Menu ustawiona jest na 1.55V (napiecie AGP) a w hardware monitor pokazuje mi 1.95V.Czy to nie za dużo?????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Normalnie napięcie na AGP 4x wynosi 1,5V. Może Ci źle podaje. Zobacz w BIOS-ie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
del Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 mam nf7-s i jest norma (1.5), daj je na 1.5v i zobacz, sprawdz np speed fanem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 jaki monitor? pochwal sie jaka masz plyte i jaki to monitor, bo czesto rozne programy sluzace do mierzenia napiec nieprawidlowo podaja nazwy poszczegolnych napiec dla niektorych plyt glownych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 A najlepiej to popatrz w BIOSie bo programy monitorujące czasami się mylą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 pewnie pomiar jest zrzeniony i zle pokazuje jakby co to zawsze mozna sprawdzic miernikiem - tylko nie pamietam teraz na ktory styk w agp jest podawane to napiecie sprobuj sprawdzic na przetfornicy napiecia dla agp (mosfet obok agp) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...