tanaka Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 ostatnio znowu goraco moj xp @1900 ma ponad 50 stopni potrzebuje duzy wentylator do swojej budu dobrze by bylo jakby kosztowal ok 30 zl znacie jakies tani sklep internetowy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 4maxcool ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 poszukaj na allegro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 www.allegro.pl albo http://www.4max.com.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 na alegro niema na w 4max kosztuje ok 45 zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Powiem ci tak, nie laduj sie w tanie i badziewne sunony i inne. Za 60 pln nabylem cudo 120x120x38 Papst. Chodzi firmowo do 16V. puszczony na 12 wieje jak huragan i nie jest taki glosny - o wiele cichszy niz delta. A na 7v nieslyszalny i nadal super przeciag :) Kupilem na WGE w Warszawie i szczerze polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Warto poszukac w sklepach elektronicznych, mozna czasami kupic bardzo tanio wentylki. Napewno taniej niz ze sklepu netowego :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 nawet niemam czasu jezdzic po sklepach pracuje teraz do 17 moze jakis adres sklepu [/url][/u] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Ja w sklepikach netowych nie widzialem tanich wentylkow :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 ja swojego wentyla 120x120 kupilem na wge za 35zeta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Hehe ja tez za 35 na WGE zakupilem wentyla AVC 120x120x38. Wieje jak szalony na 7V nieslyszalny. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Hehe ja tez za 35 na WGE zakupilem wentyla AVC 120x120x38. Wieje jak szalony na 7V nieslyszalny. Pozdro Dexter dokladnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 ja mam fajnego papsta za ok 250 zeta :P troshq drogi, ale 220v i wieje ooper :D ciagnie 20 watooff, ale nie patrze na to :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 podacie jakis link z tanimi duzymi wentylatorami ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 www.discotech.waw.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Ja tez mam papsta 120x120... na 12V bardzo cichy i wydajny... qpilem na allegro za 20zł + wysyłka... wszystkim polecam to cacko... Ma tam jakis układ stabilizujący obroty... przynajmniej tak mi sie wydaje ze to jest to... ten moj ma jeszcze jakąs diode prostujacą i nie działa w dwie strony po zmianie + z - w kazdym razie fajny, tani, wydajny ;)... Jesli cos pokrecilem to mnie poprawdzie bo ze mnie taki elektronik jak z koziej ... trąbka.. ale tak mi sie wydaje ze dobrze napisałem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Ja tez mam papsta 120x120... na 12V bardzo cichy i wydajny... qpilem na allegro za 20zł + wysyłka... wszystkim polecam to cacko... Ma tam jakis układ stabilizujący obroty... przynajmniej tak mi sie wydaje ze to jest to... ten moj ma jeszcze jakąs diode prostujacą i nie działa w dwie strony po zmianie + z - w kazdym razie fajny, tani, wydajny ;)... Jesli cos pokrecilem to mnie poprawdzie bo ze mnie taki elektronik jak z koziej ... trąbka.. ale tak mi sie wydaje ze dobrze napisałem ;)Ta dioda jest wpięta szeregowo czy równolegle do went.? Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Ona była w ukł scalonym ale tak na moje oko to jesli mozna mowic o tym jak cos jest wpiete w układ to była szeregowo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Ona była w ukł scalonym ale tak na moje oko to jesli mozna mowic o tym jak cos jest wpiete w układ to była szeregowo...Dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Probowal ktos moze chlodzic kompa wiatrakiem 20cm srednicy? Ja jesli tylko dorwe bok obudowy sam to wytne duza dziure, kupie uzywany 20cm wiatrak na Wolumenie i zrobie test ;) Takie wiatraki sa dosc ciche, mozna nawet by zrezygnowac z wielu wiatrakow w srodku, rowniez z tego na CPU. Niedawno bawilem sie w chlodzenie kompa wiatrakiem biurkowym 20cm i efekty byly zachecajace. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Xon widzilem kiedys na Allegro za 90 pln wentyl na 220v o srednicy 300 mm x 50mm szeroki. Przeplyw podobo 400-500 CFM. Chcialem nawet kupic ale stwierdzilem za za duzo roboty i za malo komp by byl mobilny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 ostatnio znowu goraco moj xp @1900 ma ponad 50 stopni potrzebuje duzy wentylator do swojej budu dobrze by bylo jakby kosztowal ok 30 zl znacie jakies tani sklep internetowy ?Moge Ci dac Panaflo 120x120x40 na 12V. Fajny ma wymiot... I jest cichutki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Xon widzilem kiedys na Allegro za 90 pln wentyl na 220v o srednicy 300 mm x 50mm szeroki. Przeplyw podobo 400-500 CFM. Chcialem nawet kupic ale stwierdzilem za za duzo roboty i za malo komp by byl mobilny :) Roboty to raczej niewiele, dziure zrobic zamontowac, przelacznik jakis zrobic z 2 predkosciami i tyle. Mobilnosc mysle ze bedzie dobra. Ja sie skusze na jakis Panaflo z Wolumenu pewnie ale to jeszcze nie teraz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...