finalcell Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 czy ktoś tak ma i czy były problemy z montażem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copycd Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 ja mialem ale ZM-BN32J (ten zloty) i nie bylo problemow, w NB47J tak samo reguluje sie rozstaw otworow wiec nie powinno byc problemu. Do tego podczepiony mialem jeszcze went 80x80 puszczony na 5v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Kolega ma do Rivki podpiętego niebieskiego :) Chłodzenie super, ale dziury musiał wiercić w laminacie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 To ja się was dopytam, czy te zalmany nie są za małe na chip graficzny ati. Przynajmniej mi się wydawało, że te zalmanki są trochę za wąskie i nie pokrywają całkowicie chipa. Chip jest kwadratowy, a zalman prostokątny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 To ja się was dopytam, czy te zalmany nie są za małe na chip graficzny ati. Przynajmniej mi się wydawało, że te zalmanki są trochę za wąskie i nie pokrywają całkowicie chipa. Chip jest kwadratowy, a zalman prostokątny.Na RiveTNT2 wchodzi bez problemu nawet jest jeszcze ok. 0.5 cm wolnego z każdej strony. A GPU z tego co wiem w Rive jest niewiele mniejsze, więc na Radka Zalman wejdzie na 99,9 % :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Ja mam R8500 i mi się wydaje że Zalman nie pokrywa całego chipa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...