yaro120 Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 No ja też się pochwale tą nieco komercyjną stroną mmsy.abc.pl Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 1. interpunkcja jest ci chyba obca. popracuj nad tym 2. "Chcesz za darmo doładowć POP-a, TAK TAK-a" zastanawia mnie na ile to jest prawdziwe. bo cos mi sie zdaje z niezle sciemniasz.... 3. ogolnie dosc ladnie poskladane gotowe skrytpy. przynajmniej estetycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Czekam na inne komentarze.... :D Co do pshem 1. O jakiej interpunkcji mówisz ? ja tam dużo nie pisze 2. Troche tak a troche nie 3.No to była moja robota bo środek to szablon I mam jeszcze pytanko jak darmowe (ewent tanio) rozreklamować strone żeby przyniosla zyski bo narazie 5,28 mam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...