jfdarkman Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Witam! Mam pewien problem z moim radeonem 9000PRO Otoz zainstalowalem sobie niedawno pare gierek...3/4 z nich dziala ok ale pozostale nie chca sie uruchomic...Tzn gdy uruchamiam gre np HALO:Combat Evolved - gra sie wczytuje, wyskakuje glowna plansza gry i system od razu wychodzi na pulpit i MINIMALIZUJE okno gry, w tle slychac muzyke, ale jak chce z powrotem powrocic do gry klikajac na dole na pasku w zminimalizowane okienko gra znow powraca na pulpit (na 1sek. widac znow plansze gry)... Ten sam problem mam tez z 2 innymi grami, objawy sa identyczne. Probowalem 3 roznych rodzajow sterownikow wlacznie z najnowszymi w sieci, ale nic to nie pomaga...Moze ktos ma jakis pomysl i moglby mi pomoc? Dziekuje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Może gry jakieś nie teges :?: Ale jak efekt ten sam to może być wina sterów, spróbuj na Catalystach 2.5 - te były jakieś takie lepsze do pozostałych z tego co pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jfdarkman Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Dzieki, sprobuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jfdarkman Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Niestety jeszcze gorzej na tych 2.5....:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...