Nuttie Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Nic z tego. : ( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kal-el Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 :o wciskasz print scr i wklejasz do painta ctrl+v zapisujesz jako jpg i wrzucasz gdzies na stronke jak by co to mozesz mi przeslac :P bo jak bum cyk cyk nie mam overdrive :0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 To bylo mowic, ze po print screen trzeba to wkleic. : P Swoja droga kiedys sie zastanawialem jak sie takiego screena robi. Poniewaz ja nie posiadam strony, a nie chce zawracac glowy kolegom to wysle ci na maila z tym screenem, jak bedziesz chcial to wrzucisz gdzies na serwer. Tylko musisz go podac bo w profilu nie ma. Albo jak wolisz to na gg sie odezwij. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...