Gość Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Czy pamietacie o swoich przekonaniach z dziecinstwa ? Tych rzeczach ktore wydawaly wam sie normalne a tak naprawde byly absurdem ? przykladowo ja majac 4 czy 5 latek myslalem ze jezyk obcy to wyrazy polskie wymawiane wspak :) albo ze mozna przewijac telewizje videem Sanyo ( syn znajomej mojej mamy nagral na kasecie frament programu pozniej to przewijal a mnie wydawalo sie ze Sanyo mozna kontrolowac TV ) , wierzylem w mikolaja hmm ale to standard ... A wy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 graham co temat to mnie zaskakujesz czyms :) chyba dlugo je wymyslasz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 ja myslalem ze jak sie spali zarowka albo ktos ja wykreci z oprawki ale wlacznik bedzie wlaczony to sie bedzie prad zuzywal i mama bedzie placic duzy rachunek; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 A ja myślałem, że jak mocno napnę mięśnie, to się robię cięższy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 aaa, moja siostra myslala ze ksiazki za kazdym razem czyta sie od poczatku :) "Na Jagody" umiala na pamiec; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Ja kiedyś myślałem ze kole mojego osiedla jeżdżą pociągi bo było torowisko, ale te tory były tramwajowe co ciężko mi bylo zaakceptować :) Niop wiadomo kiedyś mikołaj wymiatał ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Niop wiadomo kiedyś mikołaj wymiatał ;) :) Hehe wymiatał :) W mojej rodzinie krazy taka glupia prawdziwa historia o mnie , z ktorej wszyscy sie ze mnie polewaja, Oto ona: Miałem gdzies z 5-6 lat. U babci byl taki stary kaflowy biec z kotrego sie wysypywał co raz popiół. No i ja tem popiól zmiatałem. No i pewnego razu jak ja przy ty popiele sie grzebałem babcia robila ciasto i co raz dosypywala maki. Ja doniej podeszlem i sie pytam : Moge sipnąć, a babcia na to ze mozesz. A ja cała szufle popiołi pi.zduuu w to ciasto jakby nigdy nic. Ale zawsze jak odpowadaja ta historie bronie sie opowiescia jak moja mama zakopała kaczki do samych głów, 8) Sam kiedys myslalem ze numery rejestracji w samochodze pokazuja max. speed samochodu 8) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 ja się dziwiłem jak to się dzieje że kawe i herbate robi się tak samo tzn. że się wlewa do szklanki wode a tam się robi kawa/herbata dopiero później zczaiłem że trzeba pierw tam coś wsypać :wink: w mikołaja to szybko przestałem wierzyć więc nawet nie pamiętam kiedy w niego wierzyłem a jak mi się jeszcze coś przypomni to napiszę ;pozdro4all update: ja myślałem że jak się bedzie patrzyło na kasetę co leci w magnetofonie to pokaże się coś a'la teledys i ludziom wkręcałem że widze taki teledysk a oni mi też :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Ja moze cos zupelnie przeciwnego powiem - madrosc wyglaszona w wieku ok 9 lat, moze troche mniej - ze zawsze chcialbym byc dzieckiem w tym wieku, zeby sie czas zatrzymal. Teraz, nic sie nie zmienilo w stosunku do moich przekonan sprzed 10 lat. A co do tematu, to kiedys myslalem, ze jak sie dlugo bedzie patrzylo w lustro, to sie diabel moze w nim pokazac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 a ja kiedyś myślałem że jak są języki obce to np. anglicy mają taki słownik i pisze słowo np. jabłko - apple :P ze jezyk polski to jest jezyk ktorzy wszyscy znaja a tamte sa dodatkowe :P mega lol :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 autor postu jeszcze chyba jest dzieckiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 jak bylem mlodszy to myslalem ze tweak nie zejdzie na psy pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Kurcze- to było strasznie daaawno :? Z tego co pamiętam, to zawsze mnie zastanawiało, w jaki sposób powstają ma kurczaki- tzn. wykluwają sie z jajek, ale w jaki sposób dochodzi do zapłodnienia jajka- zastanawiałem się, czy aby kogut nie "posuwał" każdego jajeczka :lol: Kiedyś wierzyłem w duchy, boga, szatana i całą resztę dziwadł....no i jak sie obejżało się X-Files czy Twin Peaks, to się prawie zawału dostawało :) Ale i tak po obejżeniu Powrotu Zywych Trupów to był dopiero strach- myslałem, ze u mnie w piwnicy sąsiedzi trzymają beczki z trupami i strach mnie ogarniał ( Inro filmu wskazywało, że wszystkie wydarzenia z filmu są autentyczne 8O :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 autor postu jeszcze chyba jest dzieckiem... graham co temat to mnie zaskakujesz czyms :) chyba dlugo je wymyslasz :) Przepraszam ale jezeli nie macie nic konstruktywnego do powiedzenia w zwiazku z tym tematem to sie wiecej nie odzywajcie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 ja sie chowalem i opatulalem kołdra i poduszkami bo myslalem ze w nocy przez okno wejdą kosmici i mnie zabiora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 ja sie chowalem i opatulalem kołdra i poduszkami bo myslalem ze w nocy przez okno wejdą kosmici i mnie zabioramatko boska też tak miałem!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 jak bylem mlodszy to myslalem ze tweak nie zejdzie na psy pzdr. Touche ;) Wlasnie cos w tym duchu mialem sam napisac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 ja sie chowalem i opatulalem kołdra i poduszkami bo myslalem ze w nocy przez okno wejdą kosmici i mnie zabiora To miałem podobnie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Ja myslalem, ze jak slucham kasety w magnetofonie, to oni tam naprawde musza gdzies spiewac :) Albo, ze w nocy jesli bede sie wpatrywal w kwiatka na oknie (sic!) to przyjdzie czarownica :P LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 ja sie chowalem i opatulalem kołdra i poduszkami bo myslalem ze w nocy przez okno wejdą kosmici i mnie zabioramatko boska też tak miałem!! Ja miałem podobnie - myślałem że wyjdzie ktoś spod łóżka i obetnie mi nogi/ręcę - generalnie to co wystawało poza kołdrę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 ja sie chowalem i opatulalem kołdra i poduszkami bo myslalem ze w nocy przez okno wejdą kosmici i mnie zabioramatko boska też tak miałem!!bynajmniej z archiwum x mi sie te leki nie wziely, nie wiem jakies wlasne wyobrazenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 ja sie chowalem i opatulalem kołdra i poduszkami bo myslalem ze w nocy przez okno wejdą kosmici i mnie zabioramatko boska też tak miałem!!bynajmniej z archiwum x mi sie te leki nie wziely, nie wiem jakies wlasne wyobrazenieaha i jeszcze mialem lęk przed pajakami na łańcuchach - bo akurat brat na atarce pocinal w montezumas return czy jak to sie nazywalo i tam byly skarbce i jakies taki lancuchy i mi sie to snilo ciagle i sie masakrycznie balem 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 ja myślałem że po liniach wysokiego napięcia jeżdżą czarownice i zastanawiałem się czemu po wypiciu gorzały człowiek nie może utrzymać równowagi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 ja sie chowalem i opatulalem kołdra i poduszkami bo myslalem ze w nocy przez okno wejdą kosmici i mnie zabioramatko boska też tak miałem!!bynajmniej z archiwum x mi sie te leki nie wziely, nie wiem jakies wlasne wyobrazenie dawno dawno temu mialem kumpla , bawilismy sie w piaskownicy .. powiedzial mi ze jeden z domow w naszej dzielnicy jest nawiedzony i wszedzie sa umieszczone kamery obcych i ich statki przelatuja nad tym domem i jezeli ktos tam wejdzie to go porwa ... bylem przerazony i omijalem ten dom z daleka .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menphis Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 A ja myślałem ze baterie wybuchją jak upadną ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 ja sie chowalem i opatulalem kołdra i poduszkami bo myslalem ze w nocy przez okno wejdą kosmici i mnie zabioramatko boska też tak miałem!! Ja miałem podobnie - myślałem że wyjdzie ktoś spod łóżka i obetnie mi nogi/ręcę - generalnie to co wystawało poza kołdrę :D Eh mialem tak samo.. ;) Jeszcze pamietam jak sie balem że w nocy przyjdzie z piwnicy do mnie taki świniak na 2 nogach , w garniaku i cylindrze i mnie zje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 A ja zawsze jak ogladalem 997 jak bylem maly to sie cykalem ze ktos przyjdzie mi do chaty i mnie zabije i zawsze sprawdzalem czy sa zamkniete drzwi od mieszkania , zreszta do dzisiaj to mam :? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 ledwo co sie skonczył konkurs na najdebilniejszy topic 2003 a graham juz sie do konkursu 2004 pcha . :!: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 ledwo co sie skonczył konkurs na najdebilniejszy topic 2003 a graham juz sie do konkursu 2004 pcha . :!: :wink: Wiesz ze obraziles nie tylko mnie ale tez wszystkie osoby ktore sie tu juz wypowiedzialy ? gratuluje dla mnei jest to ciekawe : wspomnienia forumowiczow z dziecinstwa z ktorych z perspektywy czasu mozna sie posmiac wytocz jakies argumenty swiadczace o tym ze topic jest debilny moze powinienes zostac glownym cenzorem ? hmmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 mi tez ten topic sie podoba .To bardzo fajne przypominac sobie dziecinstwo i mlodosc .Zawsze z kolegami z podstawowki wspominamy tamte czasy jest przy tym masa smiechu .Dochodze do wniosku ze wolalbym byc maly niz duzy .Dorosle zycie ma swoje plusy ale ja tam wolalbym robic jaja w podstawowce albo bawic sie w piaskownicy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...