KIULIK Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Radeon 9200 LE - co to jest ??? Czym się różni od normalnego Radka 9200 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 To jest wersja okrojona (64Bit) i chyba ma zegary nizsze (ale co do tego nie jestem pewien) tak czy siak nie tykaj sie tego PS.Było o tym na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Pożyczyłem przed chwilą ze sklepu taką karte i ... - 64 Bit, - Zegary takie same, ale mają dużo mniejsze możliwości O/C, - Aktywne chłodzenie :(, strasznie głośne, P.S. Ściągnełem radiator a tu ... pasty chyba cała tubka :D ---UPDATE--- Temat uważam za zamknięty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...