Trendzik Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Jak w temacie ... skąd wziąć gry i inne oprogramowanie na motke E365.....najlepiej FreeVersion :) lecz niekoniecznie.. jakieś linki ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TVC Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 gier zadnych nie wgrasz bo poprostu ich nie ma + to ze e365 nie obsluguje javy tylko cos ala java od motorolki!podobno juz sie "pisze"nieoficjalny soft ktory bedzie umozliwial wgrywanie gier! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 a mógłbyś zapodać linkiem skąd to wyczytałeś ... chętnie bym poczytał coś takiego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zajrzyj na mote365.prv.pl :mrgreen: PS. A mi nie chce emulować coma, ręcznie nie moge wgrać sterownika :( wszystko robie zgodnie z instrukcjami i kabel wykrywa mi jako Nieznane urządzenie USB - przy ręcznej proobie zainstalowania drivera USB-to-seria wywala komunikat że plik nie zawiera poprawnego sterownika dla tego urządzenia. Jestem załamany bo wcześniej kabelek działał na tym samym systemie - Win2k3Server a teraz nie działa... przeszukałem setki stron, ściągnąłem 8 roożnych wersji sterownika USB-to-serial i dalej system nie chce zainstalować prawidłowo tego urządzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...