malarz84 Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Witam, mysle o wstawieniu wlasnie na ta karte (nie biorac pod uwage orginalnego chlodzenia) radiatorki na pamieci, co wy na to?? mam zamiar ja trooszke podkrecic ... prosze o jakas rade, opinie na ten temat .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 to my na to http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=56054 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Radiatorków nigdy dość! :D Mam tą samą karte i na pamięci dałem radiatorki, a na rdzeń zalmana. SUPER ...ale swoją drogą to o radiatorach było tysiące razy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 no wlasnie mam 2 radjatory ok 5cm X 5cm, jeden radjator jest od P MMX wysoki na ok 3 cm a drugi ma wysokosc ok 1.5 cm, chcialem przeciac radjator, mial byl dwa mniejsze i jedna czesc przykleic na 2 pamieci (sa blisko siebie i akurat dlugosc pradjatora starczy zeby polaczyc je ze soba) i druga czesc na 2 pamieci .... ktory z radjatorow wybrac wysokosc 3cm czy 1.5cm ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...