el Tomasso Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Czy wogole jest mozliwa taka kombinacja?? Jak juz wczesniej napisalem mam Abita BH6(agp x2) i czy jakbym chcial podczepic do niego karte z agpx8 to wogole mialoby to sens Sa karty ktore obsluguja x2 x4 x8 na raz - czy wydajnosc jest duzo lepsza na plycie z agpx8?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 nie da rady podlaczyc karty na AGPx8 do AGPx2 AGPx8 dziala na napieciu 0,8 i akceptuje 1,5V a AGPx2 podaje 3,3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el Tomasso Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 to szkoda chociaz krag poszukiwan sie zawezyl dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Tydzień, w którym nie pojawi się takie lub podobne pytanie uważam za zmarnowany :PPP Może to Ci się przyda: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=52671 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hmx Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 mam karte gforce 2 mx 400 64mb . i plytę z agp na ktorej jest naklejka zeby NIE uzywac kart z 3,3 V. Czy posiadana przeze mnie karta z ukladem gf2 mx jest 1,5 V czy 3,3 V ??? Da się to jakoś określic jesli nie mam zadnej dokumentacji do tej karty ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 AGP 8x jest kompatybilne w dol tylko z AGP 4x... I to by bylo na tyle. Proponuje zrobic Closed :P :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 mam karte gforce 2 mx 400 64mb . i plytę z agp na ktorej jest naklejka zeby NIE uzywac kart z 3,3 V. Czy posiadana przeze mnie karta z ukladem gf2 mx jest 1,5 V czy 3,3 V ??? Da się to jakoś określic jesli nie mam zadnej dokumentacji do tej karty ? Jeżeli karta ma jedno wcięcie na złączu agp to jest 3.3V jeżeli dwa to 1.5V i wszystko jasne :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hmx Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 jeszcze raz powtorzę : czy układ gf2 mx400 to jest agp x 4 czy tylko agp x 2? dziala pod 1,5v czy 3,3v? Juz wiem ze karty obslugujące agp x4 moge wlorzyc do agp x8. Ale jak okreslic jaką mam karte bez dokumentacji ? SpiderMan - cierpliwosci ! Dzieki Plichu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Mx-y 400/200/100 są na AGP x4 i 1.5v ale mozesz je tez uruchomic w trybie agp 2x i 1x ale tylko na plytach ze złączem agp 4x (o ile sie nie myle) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 O panowie, motacie sie... A propos MX 100/200/400 - dzialac na AGP 8x beda... bo sa zgodne z AGP 4x... Widac zaleznosc? Natomiast to na tym koncza sie zaleznosci... Kazda karta przeznaczona na zlacze ponizej AGP 4x - czyli 2x i 1x nie ma prawa dzialac na AGP 8x, no i odwrotnie, kazda karta na AGP8x nie bedzie dzialac na AGP ponize 4x :D Koniec z mojej strony :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 no mi radek 9500pro dzialal na BE 6 II a wiec AGP x2 , a przeciez to karta AGPx8 , w specyfikajach podawane sa z jakimi AGP karta jest kompatybilna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Co do pytania z tematu... Karty AGP 8x NIE BĘDĄ DZIAŁAĆ na płytach z AGP x2 ponieważ: karty z AGP 8x - 1.5v , płyty główne z AGP 2x - 3.3V Temat do zamknięcia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 no mi radek 9500pro dzialal na BE 6 II a wiec AGP x2 , a przeciez to karta AGPx8 , w specyfikajach podawane sa z jakimi AGP karta jest kompatybilnaOwszem, ale napisales, ze dzialal... :mrgreen: Nie jest powiedziane, ze nie zadziala, ale pytanie tkwi w szczegole "jak dlugo bedzie dzialal" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Da się i to długo - mój kumpel na mobo z AGP 2x ma Prolinka FX 5200 i tak od 7 miechów działa !!! na miom radku zreszta pisze AGP 8/4/2 ! grafy AGP 8 x DZIAŁAJĄ na AGP2x ! - przynajmniej ja nie miałem rzadnych problemów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 To wsadz w AGP 1x :P :D Bedzie siwy dym ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Racja, ja bym prędzej z mostu skoczył niż mojego radka w AGP x1 lub x2 włożył :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 no wlasnie nawet w opisie radka 9600 9500 maja AGP X2 X4 X8 . a wiec chyba jednak dzialaja . mi tez dziall i to wcale nie krotko . skoro np gf4 gf3 moze dzialac na AGP x2 i x4 , to czemu karta ktora dziala na AGP x8 ma nie dzialc na X2 . wogole to najleiej sprawdzac na www producenta . a moj radek 9500@pro dzialal tam i to wcale nei krotkono wlasnie nawet w opisie radka 9600 9500 maja AGP X2 X4 X8 . a wiec chyba jednak dzialaja . mi tez dziall i to wcale nie krotko . skoro np gf4 gf3 moze dzialac na AGP x2 i x4 , to czemu karta ktora dziala na AGP x8 ma nie dzialc na X2 . wogole to najleiej sprawdzac na www producenta . a moj radek 9500@pro dzialal tam i to wcale nei krotko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Bardzo ciekawe, ale i tak nie uwierzę dopóki nie zobaczę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Najlepiej sprawdzić na stronie producenta, jeśli podaje zodność z AGPx2 to karta powinna działać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 9500 na pewno ma AGP X2 X4 X8- przed wlozeniem kiedys na mojego bx-a specjlanie sprawdzalem zeby odrazu karty za 500 zl nie zjarac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...