Specu Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Cze wszystkim mam takie pytanie. Czy jak zrobie drut-moda na płycie głównej gigabyte ga-7va, na duronie 1400 (FSB 133 Mhz) to czy nic się nie stanie ?? Czy nie uszkodzi się procek, a może trzeba inaczej druciki poustawiać ?? Proszę podzielcie się swoimi opiniami i radami w tej sprawie. Mile widziane zdjęcia wykonanych drut-modów. Z góry wielkie dzięki. :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Po 1 szukaj Po 2 jak ty sobie wyobrazasz zdjecie drut-moda???? :lol: przecierz ten drucik jest wstawiony pomiedzy proca a soket wiec jak chcesz go ujac na zdjeciu ??? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Specu Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Po 1 to masz racje ale wszędzie piszą raczej o athlonach, że zdrutowali sobie i ich athlon chodzi na jakimś tam FSB, ale nigdzie nie widziałem o Duronie :-) Po 2 to chyba można zrobić zdjęcie jeśli procek nie siedzi w slocie ?? Czy widzisz w tym jakiś problem, chodzi mi konkretnie w kótre dziurki należy włożyć drucik, a athlonie wiem ale czy w duronie będzie to samo ?? Pozdro i dzięki za zainteresowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Specu Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Odpowiadam na moje pytanie, jeśli ktoś potrzebował by takiej pomocy to uzyska ją tutaj. Durona moża tak samo modować jak athlona drut-mod na duronie działa w 100 % no chyba że ktos ma jakiś wybrakowany egzemplarz. :-) Pozdro, można już zakończyć ten temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
METOD Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Odpowiadam na moje pytanie, jeśli ktoś potrzebował by takiej pomocy to uzyska ją tutaj. Durona moża tak samo modować jak athlona drut-mod na duronie działa w 100 % no chyba że ktos ma jakiś wybrakowany egzemplarz. :-) Pozdro, można już zakończyć ten tematGdzie tutaj? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...