Skocz do zawartości
Specu

Drut-mod

Rekomendowane odpowiedzi

Cze wszystkim mam takie pytanie. Czy jak zrobie drut-moda na płycie głównej gigabyte ga-7va, na duronie 1400 (FSB 133 Mhz) to czy nic się nie stanie ?? Czy nie uszkodzi się procek, a może trzeba inaczej druciki poustawiać ?? Proszę podzielcie się swoimi opiniami i radami w tej sprawie. Mile widziane zdjęcia wykonanych drut-modów. Z góry wielkie dzięki. :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po 1 to masz racje ale wszędzie piszą raczej o athlonach, że zdrutowali sobie i ich athlon chodzi na jakimś tam FSB, ale nigdzie nie widziałem o Duronie :-)

Po 2 to chyba można zrobić zdjęcie jeśli procek nie siedzi w slocie ?? Czy widzisz w tym jakiś problem, chodzi mi konkretnie w kótre dziurki należy włożyć drucik, a athlonie wiem ale czy w duronie będzie to samo ??

Pozdro i dzięki za zainteresowanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpowiadam na moje pytanie, jeśli ktoś potrzebował by takiej pomocy to uzyska ją tutaj. Durona moża tak samo modować jak athlona drut-mod na duronie działa w 100 % no chyba że ktos ma jakiś wybrakowany egzemplarz. :-) Pozdro, można już zakończyć ten temat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpowiadam na moje pytanie, jeśli ktoś potrzebował by takiej pomocy to uzyska ją tutaj. Durona moża tak samo modować jak athlona drut-mod na duronie działa w 100 % no chyba że ktos ma jakiś wybrakowany egzemplarz.  :-) Pozdro, można już zakończyć ten temat

Gdzie tutaj?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi