Skocz do zawartości
karnister

Moja plyta to SHUTTLE AK32A a procesor to ATHLON 2100+ XP

Rekomendowane odpowiedzi

czesc, jestem nowy na tym forum i pewnie zostane od razu zjechany... ale coz, nie mam wyboru. Moje lacze to modem tpsa i nie mam czasu na sprawdzania archiwum. Moje pytanie jest bardzo proste (dla was) wiec mam nadzieje ze ktos mi odpowie hehe :- P Moj sprzet jest taki jak w opisie, wczesniej mialem athlona 1800 i w biosie mnozniki mialem do 12,5, teraz zmienilem procka i myslalem ze mi wyzsze mnozniki wskoczą w biosie bo 2100 ma jak sie nie myle mnoznik 13 :| a tu niestety nie ma, nadal jest 12,5 max w biosie, czy to wina plyty glownej? jakby nie bylo jest na 266a, prosze tez nie piszcie abym jechal fsb bo nie o to mi chodzi, czytalem troszke o drut modach ale ja sie na tym nie znam i predzej cos spieprze niz mi sie uda, czy po zmianie plyty na sl 75 frn2-l (bo juz zamowilem) w biosie mi mnozniki pokaze wyzsze? dodam ze kolega ma procka 2200 a plyta jego to jakis gigabyte na nf2 i ma mnozniki chyba do 15 (moge sie mylic) fakt faktem ma powyzej 12.5, pozdrawiam i nie bijcie, peace aha dodam ze obydwa procki to t_bred

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...