cinos Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Yo, Czyje jądro jest bardziej kruchliwe antka xp czy coppermine? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Yo, Czyje jądro jest bardziej kruchliwe antka xp czy coppermine? :lol: Oczywiście ze jądra Antka są bardziej kruchliwe :D Kiedyś troszeczke ukruszyłem Celerona 1000, ale to przez zakładanie Golden Orba, procek dalej chodzi u kolegi teraz 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Yo, Czyje jądro jest bardziej kruchliwe antka xp czy coppermine? :lol: Oczywiście ze jądra Antka są bardziej kruchliwe :D Kiedyś troszeczke ukruszyłem Celerona 1000, ale to przez zakładanie Golden Orba, procek dalej chodzi u kolegi teraz 8) ja jesio nic nie ukruszylem :D ale jutro qmplowi będe zakladac D5TB na A XP1600+ i nie chce mu popsuc zabawki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 niastety antka :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 antek :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Yo, Czyje jądro jest bardziej kruchliwe antka xp czy coppermine? :lol: Oczywiście ze jądra Antka są bardziej kruchliwe :D Kiedyś troszeczke ukruszyłem Celerona 1000, ale to przez zakładanie Golden Orba, procek dalej chodzi u kolegi teraz 8) ja jesio nic nie ukruszylem :D ale jutro qmplowi będe zakladac D5TB na A XP1600+ i nie chce mu popsuc zabawki :) Coppershima mu kup to nerwow oboje zaoszczędzicie, a szczególnie jak będziecie chcieli zdjąć tego titanka.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Jezu a w tv nic nie mowia ze parkinson zbiera coraz wieksze zniwo ! Ale wystarczy wpacs na forum i odrazu widac :) Czego wy sie boicie ? Kurde ! Jak pomyslisz i nie bedziesz zakladal coolera na wmontowanej mobo do obudowy to naprawde nic sie niestanie ! Ale ponoc nieprzyzwyczajonch boli (myslenie) Wiec apleuje Zacznijcie mslec Oczywiscie nie tyczy sie to wszystkich :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 najlepiej wyjąć płyte na biórko i wetedy zakłdać radiatory, to wszystko bedzie okz takiej pozycji odrazu mozna okreslic czy radiator lezy prosto,i w przypadku titana tak go można przesunac zeby z boku bylo widac ze jądro procka jest pod grubsza czescia wypuklej, podstawy radiatorka, testowalem ustawienia i w tej pozycji 2 stopnie mniej mial procek :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...