SKRYTOBOJCA Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 A wiec mam postawiony serwer (apache +php) i sluzy tylko do testowania stronek robionych przezemnie. I mam pytanie czy ktos by mi mogl powiedziec jakie opcje wylaczyc/wlaczyc tak aby ten serwer jak najmniej zasobow systemowych zrzeral :), tylko zebym mogl przegladac strony w php. Aha chodzi pod windowsem. Moze ktos pomoc z gory dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Tylko nie wszyscy na raz :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 a co ty chcesz wyłączać.... apache działa w tle - jak nie ma żądań to tyle co ci pamięci zużyje.... jak już bardzo chcesz to w php.ini sprawdź czy nie ladują się jakieś niepotrzebne moduły... Jesli używasz go tylko dla siebie (127.0.0.1) to nie ma najmniejszego problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Ewentualnie zablokuj sobie dostep z zewnatrz, zeby Ci jacys dowcpinisi nie zechcieli go przeciazyc, Ustaw Listen 127.0.0.1w httpd.conf, dzieki temu apache zbinduje sie tylko na IP 127.0.0.1 czyli nikt z zewnatrz nie wejdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...