blaaa Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 moze wie ktos dlaczego tak sie dzieje ze w grach pod dx 9 mam straznie jasno chodzi np o rainbow six; raven shield a np w halo jest dobrze nawet jak mam gamme na min to i tak jest tak jasno ze prawie nic nie widac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 bo sie karta starzeje jakie masz stery ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 speubuj pobawić się sterownikami, w nich ustawia się głębie kolorów, gamme itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaaa Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 pobawilem sie wzialem wszystkie ustawienia na default i dalej pupa i zachcialo mi sie odinstalowac karte wyjac ja z kompa przeczyscic spirytusem nozki, wzlozylem zainstalowale stery zostawielem ustawienia na default wlaczam gre i nagle wszystko jest w porzadku i teraz moge grac z czego jestem bardzo rad :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...