Kuniarz Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 oto mój problem: - świeży 2003 server PL - sterowniki ze strony http://www.sagem.com/web-modems/download/m...800_win_203.zip - instaluje sie neo, w odpowiednim momencie podłączam, wszystko zgodnie ze sztuką - modem zainstalowany prawidłowo, lampka power i ADSL świecą elegancko - PROBLEMY: - nie mogę połączyć z netem korzystając z nowopowstałej ikonki, wpisuje poprawny login (xxxxxxxx@neostrada.pl) i oczywiście poprawne hasło, po próbie połączenia mam komunikat że " Błąd numer 651, odebrano zgłoszenie błędu od modemu . ble ble ble..." - myślałem że problem tkwi w zabezpieczeniach explorera - zmniejszyłem do minimum, też nic.... - sterowniki modemu które wybrałem z długiej listy podczas instalacji to "te z drugiej grupy" - nie pamietam dokładnie ale PPPoE bodajże... POMOCY ! CO ROBIĆ !! mam takie szeroko zakrojone plany w związku z 2k3 serwer a nie moge kurna głupiego łącza ustanowić.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seq-sonicr Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 WLKP Mialem to samo i nic nato nie poradzili i telepunkcie zglosili jako reygnacja z winy tepsy :|, nowe stery nic , inny systen nic , nie ma zyca dla tych <span style="color:red;">[ciach!]</span>j z tpsay mofie ci ":D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...