GARNETT Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Możecie mi pomóc . Szukałem takiego tematu albo podobnego jednak nic nie znalazłem . W tym problem że dostałem procek amd duron 900 . Jądro nie jest uszkodzone . Brak przepaleń . Natomiast po włożeniu do kompa nie chcę się uruchamiac . Mam płytę MSI K7t PRo-2a (MS - 6330) Pozdrowienia . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 napisz co sie dzieje. plyta wydaje jakies sygnaly ? dyski startuja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GARNETT Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Czyli tak po włączeniu kompa płyta nie raeguje . Natomist dyski włączają się i chodzą . Pozdrowienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 a czy plyta wydaje jakies sygnaly>? bo jesli nie to jest cos nie tak z plyta. jak masz mozliwosc to sprawdz proca na innej plycie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Jak plyta nie wydaje dzwiekow po wlaczeniu a dyski dostaja napiecie to problem tkwi w polaczeniu plyta - procek. Albo jest plyta uwalona, albo procek, albo plyta ma problemy z wykryciem procka. Jesli mozesz to, tak jak Atlon mowil sprawdz procka na innej plycie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GARNETT Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Dziękuje wam za radę . Spróbuje włożyć procek do innej płyty . Pozdrowienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...