dareczeq Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 JESTEM CIEKAW :roll: CZY BEDZIE DZIALAC R9700 PO WGRANIU BIOSU OD 9800, 9800PRO LUB XT OCZYWISCIE EDYTOWANY I Z ZAPISANYMI ZEGARAMI JAKIE DANA KARTA WYTRZYMA (UPRZEDNIO SPRAWDZONE PRZY PODKRECANIU PSTRIPEM LUB RIVA TUNEREM) :?: :?: .CZY KTOS JUZ CZEGOS TAKIEGO PRUBOWAL I MU SIE UDALO :?: :?: .CZY KARTA BEDZIE DZIALALA I BEDZIE WYKRYWANA JAKO 9800??;). JESLI KTOS PROWADZIL TAKIE EKSPERYMENTY GDZIES W SIECI TO DAJCIE LINKA :wink: .PODOBNO SAM RDZEN 9700 OD RDZENIA SERII 9800 NICZYM SIE NIE ROZNI, TYLKO PODNIESIONYM NAPIECIEM RDZENIA ZEBY CHODZIL NA WYZSZYCH ZEGARACH, WIEC POWINNO CHYBA SIE UDAC;). CZEKAM NA WASZE WYPOWIEDZI;)[/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 nie będzie.... ktoś już sprawdzał -> krzaki... z resztą jakby sie dało to byś miał xxx tematów o tym :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 JESTEM CIEKAW :roll: CZY BEDZIE DZIALAC R9700 PO WGRANIU BIOSU OD 9800, 9800PRO LUB XT OCZYWISCIE EDYTOWANY I Z ZAPISANYMI ZEGARAMI JAKIE DANA KARTA WYTRZYMA (UPRZEDNIO SPRAWDZONE PRZY PODKRECANIU PSTRIPEM LUB RIVA TUNEREM) :?: :?: .CZY KTOS JUZ CZEGOS TAKIEGO PRUBOWAL I MU SIE UDALO :?: :?: .CZY KARTA BEDZIE DZIALALA I BEDZIE WYKRYWANA JAKO 9800??;). JESLI KTOS PROWADZIL TAKIE EKSPERYMENTY GDZIES W SIECI TO DAJCIE LINKA :wink: .PODOBNO SAM RDZEN 9700 OD RDZENIA SERII 9800 NICZYM SIE NIE ROZNI, TYLKO PODNIESIONYM NAPIECIEM RDZENIA ZEBY CHODZIL NA WYZSZYCH ZEGARACH, WIEC POWINNO CHYBA SIE UDAC;). CZEKAM NA WASZE WYPOWIEDZI;)[/b] Z tego co wiem to różnią się rdzeniem 8O 9700 ma R300 a 9800 ma R350 Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 rozni sie technologia 0,18 na 0,15 chyba albo 0,15 na 0,13 , zreszta odrazu poznacz czy to radek 9700 czy 9800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 9700 to 0,15u a 9800 wykonane są w technologii 0,13u Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 wyloncz capslock ;) niemozliwe z przyczyn technologicznych to tak jak bys wgral bios z np abit ic7 do is7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 9700 to 0,15u a 9800 wykonane są w technologii 0,13u teraz juz wiem dokladnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 9700 to 0,15u a 9800 wykonane są w technologii 0,13u teraz juz wiem dokladnie spox tanaka :wink: a tak w ogóle to w razie "amnezji" dotyczącej specyfilacji kart można szybciutko sprawdzić w sklepie benchmark - często nawet do karty w sklepie po prawej stronie jest recenzja, więc to szybki sposób na sprawdzanie. Pozdrawiam :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 9700 to 0,15u a 9800 wykonane są w technologii 0,13u teraz juz wiem dokladnie spox tanaka :wink: a tak w ogóle to w razie "amnezji" dotyczącej specyfilacji kart można szybciutko sprawdzić w sklepie benchmark - często nawet do karty w sklepie po prawej stronie jest recenzja, więc to szybki sposób na sprawdzanie. Pozdrawiam :!: moja leniwość nie zna granic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 9700 to 0,15u a 9800 wykonane są w technologii 0,13u teraz juz wiem dokladnie spox tanaka :wink: a tak w ogóle to w razie "amnezji" dotyczącej specyfilacji kart można szybciutko sprawdzić w sklepie benchmark - często nawet do karty w sklepie po prawej stronie jest recenzja, więc to szybki sposób na sprawdzanie. Pozdrawiam :!: moja leniwość nie zna granic ano :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 9700 to 0,15u a 9800 wykonane są w technologii 0,13u teraz juz wiem dokladnie Obie karty są w 0,15 um :evil: Co za LOL-e :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 tak jak by chial z palomino zrobic barton'a :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 tak jak by chial z palomino zrobic barton'a :/ no nie do konca 9700 i 9800 tak samo taktowane maja takie same wyniki sa to tak naprawde te same rdzenie a te wszystkie bajki o Hyper Z III+ w 9800 usprawnionym wzgledem III w 9700 to nie prawda tak samo smoothvision 2.1 itd. choc z tym biosem to nikt nie probowal a szkoda bo chcialbym wreszcie poznac odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 9700 to 0,15u a 9800 wykonane są w technologii 0,13u teraz juz wiem dokladnie Obie karty są w 0,15 um :evil: Co za LOL-e :evil: My bad :oops: Jebnęło się z RV350. Sorry :wink: Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Dareczq, ten topic już był, nie chce mi się go szukać, ale był bo sam sie w nim wpisywałem. Tak właściwie to nie wiem czego się wszyscy boją ( łącznie ze mną ), przecież jeżeli komuś po wgraniu biosa do 9800 na karcie 9700 komp nie wstanie, to zawsze moze sobie karte PCI walnąć i wgrać biosa od nowa... Naprawde nie wiem czemu się jeszcze nikt nie odwarzył, ale ja jakoś też nie zamierzam tego robić jeżeli ktoś nie zrobi tego przedemną :P :oops: Aha i Hajmon3 ma racje, nie ma żadnej różnicy między R300 a R350. Jak by porównać te karty z tym samym taktowaniem np 310/310 to okazało by się że mają tą samą wydajność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 jak by to byly te same rdzenie, to by nie zmieniali :D widocznie czyms sie roznia....ogolnie i tak to nie zadziala wiec po co ta dystkusja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 9700 to 0,15u a 9800 wykonane są w technologii 0,13u teraz juz wiem dokladnie Obie karty są w 0,15 um :evil: Co za LOL-e :evil: i co z lolami jedziesz nie musze znac na pamiec w jakiej technologii sa robione karty graficzne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 jak by to byly te same rdzenie, to by nie zmieniali :D widocznie czyms sie roznia....ogolnie i tak to nie zadziala wiec po co ta dystkusja... "zmieniali" po to by promowac karte jako nowy produkt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 no chyba zeby nas podenerwowac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...