kain Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Byłem w Wawce u babci jakiś tydzień temu, ojciec chce remontować jej mieszkanie i musiałem mu pomóc w wynoszeniu rzeczy do garażu. Jedną z nich była kuchenka elektryczna z piecykiem wyprodukowana przez Siemensa którą przywiózł mój dziadek z Niemiec gdy wracał z wojny, ma toto z 60 lat, stan idealny, a do tego w pełni sprawna i nigdy nie naprawiana! 8O Waży toto z 80 kg. Niemcy jednak niezawodny sprzęt robić umieją. Ale nie o reklamowanie niezawodności Siemensa mi chodzi, wiecie może czy taka kuchenka jest coś warta i co można z nią zrobić? Ma oczywiście tabliczkę znamionową ze wszystkimi danymi itp. Może jakieś przedstawicielstwo Siemensa by mi ją na coś nowego zamieniło albo odpkupiło? (pytam raczej z ciekawości bo kasy na razie nie potrzebuję więc niech sobie stoi i się dalej starzeje :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 warta jest na pewno sporo ale na razie czekaj,skoro jest w stanie idealnym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 mozna to zezlomowac :) I to chyba tyle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Byłem w Wawce u babci jakiś tydzień temu, ojciec chce remontować jej mieszkanie i musiałem mu pomóc w wynoszeniu rzeczy do garażu. Jedną z nich była kuchenka elektryczna z piecykiem wyprodukowana przez Siemensa którą przywiózł mój dziadek z Niemiec gdy wracał z wojny, ma toto z 60 lat, stan idealny, a do tego w pełni sprawna i nigdy nie naprawiana! 8O Waży toto z 80 kg. Niemcy jednak niezawodny sprzęt robić umieją. Ale nie o reklamowanie niezawodności Siemensa mi chodzi, wiecie może czy taka kuchenka jest coś warta i co można z nią zrobić? Ma oczywiście tabliczkę znamionową ze wszystkimi danymi itp. Może jakieś przedstawicielstwo Siemensa by mi ją na coś nowego zamieniło albo odpkupiło? (pytam raczej z ciekawości bo kasy na razie nie potrzebuję więc niech sobie stoi i się dalej starzeje :D ) Poszperaj na Allegro, lub innych aukcjach, mozesz niezla kasa zassac za ta kuchenka, albo faktycznie napisz do Siemensa i przykituj im ze caly czas jest na chodzie i uzywana :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Poszperaj na Allegro, lub innych aukcjach, mozesz niezla kasa zassac za ta kuchenka, albo faktycznie napisz do Siemensa i przykituj im ze caly czas jest na chodzie i uzywana :o Po co mam kitować skoro jest na chodzie i od czasu do czasu jest używana? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Chodzilo mi o to ze jest w ciaglym uzytku, na biezaco :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Chodzilo mi o to ze jest w ciaglym uzytku, na biezaco :lol: Hehe no na bieżąco nie jest tylko jak babcia ciasto piecze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goram Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Na bazar staroci pojedź :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Na bazar staroci pojedź :) Po pierwsze nie będę się telepał z 80 kg żelastwa na żaden bazar (wystarczyło mi wrażeń ze znoszeniem tego ze schodów z ojcem :evil: ), a po drugie żeby iść na bazar trzeba wiedzieć mniej więcej ile jest warta żeby wiedzieć ile za nią chcieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 No, jedz na Jarmark Dominikanski do Gdanska, z 1000 stoisk 450 jest zajetych przez kolekcjonerow staroci :lol: Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 jakiś kolekcjoner by to kupił za sporą kaskę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Heh, moj wujek ma platforme (tzn. przyczepe bez burt) postawiona na drewnianych szprychowych - hmm, czy to mozna nazwac felgami? ;) - na dodatek "obutymi" w oryginalne przedwojenne Dunlopy! Cala przyczepa jest pamiatkowa, uratowala zycie moim przodkom podczas ewakuacji w 1939, sluzyla jako srodek transportu dorobkowego (taksowka) w Warszawie podczas okupacji. A co ciekawsze, po przystosowaniu jej do ciagniecia przez traktor (wczesniej byla konna) jest uzywana regularnie do dnia dzisiejszego - na platformie zabudowano cysterne :) Hmm, moze kierownictwo Dunlopa daloby jakies lacze do autka? ;) Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Spavatch: Skontaktuj sie z nimi, napewno nic nie stracisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 znajomy ma na sprzedaż karawan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...