Muskacik Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Jaką byście dali kolejność: 910Z PowerC@m Optical Zoom, Olympus C-220 Zoom, MediaTech Hypnos MT414, HP PhotoSmart 635. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 HP mediatech to najwiekszy badziew :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Według mnie HP albo Olympus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PEPCIO Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Według mnie HP - sam posiadam 750 photosmart i jestem bardzo zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 z tych co podałeś to tylko Olympus Camedia C-220 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Albo HP albo Olympus. Reszta sie nie liczy. Obudwa maja taka sama rozdzielczosc. Prawie takie same jasnosci obiektywu (roznica 0.1 :D ) Ogolnie to bierz ten ktory jest tanszy, lepsze ma wykopsazenie itp. Olympusa mozna podlaczyc do TV ale za HP przemawia az 2 razy wieksza pojemnosc pamieci (Olympus tylko 8MB). Osobiscie bral bym HP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ade Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 tylko olympus! w ostatecznosci mozesz pomyslec nd tym hp.. reszte przemlicze wez pod uwage ktory ma tansze karty pamieci... 64 to takie extremalne minimum.. aku tez od razu dolicz bo zbankrutujesz na baterie... a i tak canon jest najlepszy :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
who Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Potwierdzam wypowiedzi poprzedników. Olympus lub HP, reszta to wyrzucenie pieniędzy. Ja ci polecam Olympusa bo sam mam takiego, jest mały tylko na dwa paluszki i jakość zdjęć też dobra. Po za tym radziłbym ci odrazu doliczyć do ceny aparatu dodatkową kartę pamięci i akumulatorki z ładowarką (bo to w cale nie jest aż taki mały wydatek) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskacik Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 NO i zaopatrzyłem się w końcu w tego HP 635 , wiec jak na pierwsze odczycia to super, duzej matrycy nie potrzebuje bo i tak nie bede drukowal a monitorki nie mają za wielkich rozdzialek przewaznie max 1600-1200. Mysle ze dobrze wybralem szczegolnie patrzac na cene 699 to chyba nie tak duzo za aparat z zoomem optycznym:) Dzieki wszystkim za rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...