Corleone Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Czy da się połączyć dwa kompy za pomocą tego kontrolera, coś w stylu karty sieciowej lub USB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Karty muszą być zgodne z OHCI. i da się je połączyć w sieć i to mega-wydajną, transfer wynosi 400 megabitów na sekundę czyli efektywnie 50 mega na sekundę. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 tak da sie. pierwszy raz o czymś takim słyszałem jak sie bawiłem swoim audigikiem. z netu www.soundblaster.com sciągnąłem soft do tego, ale w promieniu 2km nie ma nikogo z firewire :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Czytalem kiedys o tym w sw. pamieci resecie. Da sie!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corleone Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 więcej info pleeeeeeeezzzzzzzzzzzzzz czy potrzebny jakiś soft lub śmieszny hubik or somphing :) kros jak na sieciówkach :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 więcej info pleeeeeeeezzzzzzzzzzzzzz czy potrzebny jakiś soft lub śmieszny hubik or somphing :) kros jak na sieciówkach :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Nie wiem gdzie a w zasadzie z czym Ty masz Firewire ale do SB Audigy dodawany jest program na plycie do laczenia kompow w siec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...