przeciwnik Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Od wczoraj męczy mnie jedna rzecz, a mianowicie: Posiadam płyte główną Epox 8KRA+ ustawioną na FSB 200 synchronicznie z pamięcią. W biosie wyświetla mi że przy FSB 200 PCI wynosi 33 i AGP 66. Natomiast SANDRA 2004 podaje że przy FSB 200 mam PCI 40 i AGP 80 a dzielnik jest 5 8O pisze ten temat bo boje się o podzespoły w kompie, moze faktyczniie podzielnik 6 się nie załancza? Panowie jak to jest z tą SANDRĄ ??????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 juz jeden sie bal i zamienil ta plyte na nf2 :-/ sandra klamie Epox musial w biosie zrobic wyswietlanie zegara pci i agp zeby udowodnic mnoznik 1/6 ,a ty nadal nie wierzysz :-? nie boj sie ,masz pci33 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 juz jeden sie bal i zamienil ta plyte na nf2 :-/ sandra klamie Epox musial w biosie zrobic wyswietlanie zegara pci i agp zeby udowodnic mnoznik 1/6 ,a ty nadal nie wierzysz :-? nie boj sie ,masz pci33 teraz już bardziej wierze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 sandra jest popularna przez jej obrazkowość a jakość jej testów jest marna. jeśli w biosie piszą że 33 to jest 33 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epol Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 @przeciwnik Jaka masz wersję biose? i gdzie to pisze jakie sa zegay pci i agp? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 w najnowszej wersji. teraz nie mam już tej płyty ale opcja ta była chyba w power bios. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epol Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Ok, dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...