PoGo Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zainstalwoałem sobie mojego starego dobrego Audio Catalyst no i potrzebowałem do tego aspi. Znalazłem jakieś na CDrinfo, adaptec. Zainstalowałem. Ale programik nie łapie moich napedow :/ Nie wiem dalczego nie działa, zawsze wszystko było ok po kazdym restarcie. Tylko zgubiłem gdzies moje stare aspi. aspicheck niby mówi ze jest wszystko ok nie wiem dlaczego to nie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 ufff poradzilem sie jakies padniete te stery byly, podmienilem na jakies nero i rusyzlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 a tak na przyszlosc to najlepiej uzywac ForceASPI 1.7 lub 1.8 - 1.7 bardziej polecane ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...