schumi Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Dzisiaj zauważylem ze poszly 3 kondensatory na plycie glownej (sa wybrzuszone) Komp mi sie wlacza ale poszly oba COM`y , napiecia w biosie sa z kosmosu po 16V , temp systemu pokazuje 255C ,niepokazuje predkosci wiatraka. To tyle co narazie zauwazulem ,te kondenasatory mocna sie grzeja teraz.Plyta to GA-7VAX. Zwiazku z tym mam pytanie czy takie cusik gdzies naprawiaja czy mam czekac az plyta skonczy swoj zywot calkowicie oraz czy to moze doprowadzic ze pojda inne podzespoly przy dalszym korzystaniu z niej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 na allegro znajdziesz odpowiednie kondzie do abitów. musisz kupić zamienniki o takich samych lub podobnych parametrach, tzn mogą być na wyższe napięcie i o większej pojemności (w granicach rozsądku). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 na allegro znajdziesz odpowiednie kondzie do abitów. musisz kupić zamienniki o takich samych lub podobnych parametrach, tzn mogą być na wyższe napięcie i o większej pojemności (w granicach rozsądku). Jest jeden problem: płyta to nie abit tylko Gigabyte :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARER Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Dzisiaj zauważylem ze poszly 3 kondensatory na plycie glownej (sa wybrzuszone) Komp mi sie wlacza ale poszly oba COM`y , napiecia w biosie sa z kosmosu po 16V , temp systemu pokazuje 255C ,niepokazuje predkosci wiatraka. To tyle co narazie zauwazulem ,te kondenasatory mocna sie grzeja teraz.Plyta to GA-7VAX. Zwiazku z tym mam pytanie czy takie cusik gdzies naprawiaja czy mam czekac az plyta skonczy swoj zywot calkowicie oraz czy to moze doprowadzic ze pojda inne podzespoly przy dalszym korzystaniu z niej Helo.....bardzo porządna płyta więc myślę ,że jej naprawa to gra warta świeczki.....miałem problem z NF7-S padła kość biosu pomogli mi goście z www.lupi.pl sprzedali za pare zł ......naprawiają też płyty ....skontaktuj się z nimi napewno pomogą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 na allegro znajdziesz odpowiednie kondzie do abitów. musisz kupić zamienniki o takich samych lub podobnych parametrach, tzn mogą być na wyższe napięcie i o większej pojemności (w granicach rozsądku). Jest jeden problem: płyta to nie abit tylko Gigabyte :lol: wiem ale są kondzie do abitów bo w abitach padały, a powinny być takie same. chodzi po prostu o kondzie do mobo a często nazwa aukcji jest "kondensatory do abitów" :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 A nie możesz po prostu oddać do reklamacji? Chyba, że po gwarancji to pomysł MARERa jest jak najbardziej na miejscu. Ktoś juz na forum pisłą o tej firmie i chwalił sobie usługę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...