Darek CC Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Witam! Jestem tak zwanym LAMEREM i nie wiem jak sprawdzic jakiego mam biosa na płycie głownej shuttle av18e. A poniewarz chce zmienic procek i musze wiedzic jaki mam BIOS Mozeci mi powiedziec krok po kroku jak mam to zrobic. Dziekuje bardzo i POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Podczas bootowania pokazuje na dole....a jak nie zdazysz to np. AIDA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edyta_mia Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Proponuję zajrzeć na www.bios.pl aida np. tu: http://drivers.zce.szczecin.pl Byla swietna strona o biosie www.bios.pnet.pl, ale od pewnego czasu Forbidden. Może ktoś wie co sie z nią stało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...