yogurcik Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 http://son.t-next.com/bench/wcpuid/wcpuid_clock.html Polecam 4 ghz pokonane sam jestem ciekaw co za sprzet maja w NASA ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Dobre, ale to chyba jest niemożliwe?!?!? Ta magistrala, i ten mnożnik! (19) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 rozkrecili sie chlopcy ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 jest tez lista najszybszych kart Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Jezuuuu, taka magistrala !!! Pospekulujmy ile pkt. to by mialo w 3dmarku na R9700. Ja stawiam 25k. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 http://son.t-next.com/ tam jest wiecej rankingow tylko szkoda ze to w chinszczyznie wsio :((((((((((((((((((((((((( moze ma ktos linka do english podobna stronke ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Troche dużo 8O 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 fajnie tylko kto mi kupi ciekly azot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 http://son.t-next.com/ tam jest wiecej rankingow tylko szkoda ze to w chinszczyznie wsio : To jest japonski :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 chinski japoński jeden pies jak i tak nic z tego nie rozumien oprocz cyferek :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) moze kos przetłumaczy ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Tam nie ma co tlumaczyc :) wszystko jest napisane. Przynajmniej jesli chodzi o ten rekord swiata w OC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Jezuuuu, taka magistrala !!! Pospekulujmy ile pkt. to by mialo w 3dmarku na R9700. Ja stawiam 25k. Kaeres w cuda wierzysz ... po takim OC to to jest stabilne tylko do wcpuid ( zeby za 10 razem udalo sie screenshota walnac) ;)))) 3dMarka wywiesi na pierwszym tescie ... ;))) PS. Miło sie was znowu czyta ;))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khorne Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Zwróciliście uwagę na VGA? Matrox Millenium PCI :!: Hmmm ciekawe o czym to świadczy :?: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Moze zrobmy nasz polski ranking na najabardziej podkreceony i najszybszy procek ??? co wy na to ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Zwróciliście uwagę na VGA? Matrox Millenium PCI :!: Hmmm ciekawe o czym to świadczy :?: :roll: Wszystkie rekordy są na kartach PCI - albo na Matrox'ach albo na Riva'ach 128. Może dlatego, że one nie zużywają prądu albo dlatego, że PCI jest dalej od procesora niż AGP......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 na pci sa moze wieksze dzielniki i pewnie jakies inne cholsrstwa w tym siedza :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 PS. Miło sie was znowu czyta ;))) Wzajemnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Jezuuuu, taka magistrala !!! Pospekulujmy ile pkt. to by mialo w 3dmarku na R9700. Ja stawiam 25k. Kaeres w cuda wierzysz ... po takim OC to to jest stabilne tylko do wcpuid ( zeby za 10 razem udalo sie screenshota walnac) ;)))) 3dMarka wywiesi na pierwszym tescie ... ;))) PS. Miło sie was znowu czyta ;))) Hehe w takich warunkach nawet by nie odpalilo 3dmarka. Jednak pisalem zeby pospekulowac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 fajowa sprawa :) miec takie cos w domku 8O tylko to chlodzenie nieestetyczne ale jakby jakis maly pojemniczek doczepic do procka jak WC :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Najlepsze jest to zdjęcie z pierwszego linku, na którym obok tego "bloku chłodzącego rozwiewa" się mgiełka pary wodnej ( powinno to sie nazywać para lodowa :D :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 W sumie zaden z takiego procka pozytek, ale fajniy wynik :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Najlepsze jest to zdjęcie z pierwszego linku, na którym obok tego "bloku chłodzącego rozwiewa" się mgiełka pary wodnej ( powinno to sie nazywać para lodowa :D :D )Para wodna ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Ja tam nie jestem wymagajacy Wystarczy mi ten p4 1,6@3,4 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 a jak sie zapatrujecie na ranking polski cos na wzor tamtego ?? chyba ze cosik takiego jest juz ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 a jak sie zapatrujecie na ranking polski cos na wzor tamtego ?? chyba ze cosik takiego jest juz ?? Ja watpie czy w Polsce ktos chlodzi cieklym azotem albo suchym lodem. Nasze wyniki na swiecie to raczej normalka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 acha przy okazji to poradzcie mi (bo wkacu uciułałem troche kaski) jaki kupic blok wodny pod mego p4 ????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 a moze lepiej uciulac więcej i wymienic płytke na ddry albo rimy ??? w sumie to glupieje od tych mhz i predkosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 a moze lepiej uciulac więcej i wymienic płytke na ddry albo rimy ??? w sumie to glupieje od tych mhz i predkosci Powiem tak: PIV + SDRAM-y to nie jest najlepsze rozwiazanie nie jest nawet dobre, innymi slowy to najgorsze co moze byc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 acha przy okazji to poradzcie mi (bo wkacu uciułałem troche kaski) jaki kupic blok wodny pod mego p4 ????? Ja bez wiekszego zastanawiania sie kupilem w 4MAXCool blok typ B a zapinke sam sobie zrobilem i jest OK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 dzieki:)))))))))))))))))))))))))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...