Skocz do zawartości
birdman

wybor moderatora

kto ma zostac moderatorem tego dzialu?  

1. 1. kto ma zostac moderatorem tego dzialu?

• birdman
      15
    • twin
      14
    • KriS
      8
    • SNAP
      24

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm a czy moderator musi być tylko jeden ?? Ciężko zdecydować, zwłaszcza że od niedawna a Wami jestem i nie znam dobrze kandydatów.

no ma byc dwoch (dlatego napisalem ze trzeba wybrac moderatorow)

ok :) wiec JA :twisted: i ktos jeszcze :) niech ludnosc wybierze 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba wybrac kogos kto siedzi non stop na forum i gdy bedzie potrzebny moderator to on bedzie na miejscu.

Z gory mowie, ze ja do takich osob nie naleze... praca i inne obowiazki skutecznie uniemozliwiaja siedzenie tu 24/dobe :-)

ps.

..::SNAP::.. napisales do Krecika?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba wybrac kogos kto siedzi non stop na forum i gdy bedzie potrzebny moderator to on bedzie na miejscu.

Z gory mowie, ze ja do takich osob nie naleze... praca i inne obowiazki skutecznie uniemozliwiaja siedzenie tu 24/dobe :-)

ps.

..::SNAP::.. napisales do Krecika?

nie :) ale krecik to moj qmpel ;) mieszka 100m ode mnie

i on juz raczej nie bedzie liczyl :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm dwóch moderatorów to max i pewnie tylu by się przydało. Snap i Birdman- Snap to wiadomo... A Birdman - sami zobaczcie jaką zrobił strone i jak prowadzi statsy. Ja jestem za tym aby było dwóch moderów i tych dwóch co wymieniłem sobie spoko poradzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm   dwóch moderatorów to max i pewnie tylu by się przydało. Snap i Birdman- Snap to wiadomo...  A Birdman - sami zobaczcie jaką zrobił strone i jak prowadzi statsy. Ja jestem za tym aby było dwóch moderów i tych dwóch co wymieniłem sobie spoko poradzi.

moj czlowiek :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...