sebasw Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 w zw. z tym, ze zbieram kase na nowy zasilacz, wiem juz mniej wiecej jaki etc., ale czytajac archiwum pojawilo sie pytanie: jaki zasilacz pod moja plyte ? (jak w opisie) widze, ze czesto pisze sie, ze jedne zasiki sa lepsze pod jedne plyty, a inne pod inne etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 To nie tak cos ci sie pomerdalo. Mozliwe ze chodzilo o dodatkowa wtyczke dla P4 czy AMD ale teraz ma to kazda zasilka. Kupuj jeden z tych lepszych zasilaczy na jaki masz oko i napewno bedzie pasowal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 wyczytalem ostatnio, ze w jednych plytach jest wazne stabilne 12 V, a w innych co innego. moze faktycznie zle odczytalem .... nie wiem sam. waham sie czy brac 360 czy 420 W chiefteca.... ? co doradzicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zawsze czym wiecej 'W" tym lepiej... chyba ze finanse nie pozwalaja, ale jak masz $$$ to bierz ten o wiekszej mocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...