turzol Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Czy moglby ktos polecic jakis progs do kopiowania po LANie z mozliwoscia dokonczenia sciagania np. podczas nieudanej sesji :?: Czesto sie zdarza ze ciagne po lanie od kumpla i wywala w polowie i wszystko szlag trafia :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 TotalCopy 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 chyba juz Tobie odpowiadalem na TPC, ale moze to inna osoba :-) LanGet, LeechGet linki znajdziesz na mojej stronce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 chyba juz Tobie odpowiadalem na TPC, ale moze to inna osoba :-) LanGet, LeechGet linki znajdziesz na mojej stronce. Tak to bylem ja :wink: Dzieki za LanGeta :arrow: jest genialny :D Skorzystalem tez z innego programu z twojej strony :arrow: NetWatcherPRO - swietny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...