pisarz Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 na stronie www.atxp.end.pl jest do ściągnięcia mój program który zrobiłem w Delphi. OSTRZEGAM!! że strona JEST W BUDOWIE wiec można sie spotkać z błedami. Na to nie patrzcie. Jest tam także forum, księgo gości...... Mozna sie dopisać :P strone robił mój qmpel emblemat. oboje jesteśmy z forum PCLAB i tam buszujem :D . wiec prosze o oceny.... pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Layer Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 witam :) no coz... w kwestii delphi powinienes sie jeszcze wiele nauczyc, chociazby tego, ze program ktory napisales na wielu kompach po prostu sie nie uruchomi.... :) zachecam do dalszej pracy... ps. daj szanse ludziom zobaczyc ten program i popraw bledy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 1. Połowa funkcji programu jest nikomu nie potrzebna 2. Błędy generowane przez program powinny zostać zastapione obsługa wyjątków. 3. Explorator - Komponent delphi ma błąd wykluczający jego uzycie do tego typu programów. Po prostu niektóre typy plików nie uruchamiają się po 2-krotnym kliknięciu. 4. Nie prawidłowe umieszczenie elementów - niektóre nachodzą na siebie. 4. Notatnik - A po co przyciski które ne działają? Zresztą przy innych opcjach to samo. 5. Kalkulator - dodaj jeszcze kilka funkcji a nie zmiesci się to na ekranie o rozdzielczosci 1600x1200. Co za problem zrobic normalny kalkulator? Potrzebne było wszystkie funkcje oddzielnie? 6. Kalendarz - a czemu trzeba klikać zeby przeszedł na aktualną date? No narazie starczy chociazwięcej błędów tam jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 procz obrazka na gorze www nic innego mi sie nie chce wyswietlic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...