fuxmen Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 czy ktoś słyszal o stronie z tuninkiem rowerów?? sam zabieram się za takie coś na wiosnę będą zdjęcia może a co to będzie to nie zdradzę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Tuning roweru :lol: Do czego ten swiat prowadzi :D Jeszcze troche to ludzie bede Tuningowac wrotki. Ale tak ogolnie to poszukaj na www.google.pl ;) Wpisz se Tuning roweru i chyba wyskoczy ;) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 widzialem kiedys gostka ktory w nocy jechal rowerem i na wentyle mial nakrecone takie male cos co swiecilo :) i jak jechal to fajny byl efekt :), ale poco z roweru robic choinke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 fuxmen jesli masz na mysli tuning jak samochodow to sorki ale jestes niezle po... IMO Jesli jednak chodzi ci o tuning w stylu zwiekszenie skoku amorka to wlaz na precla (pl.rec.rowery) i tam jest masa rzeczy na ten temat :) IMO rowrek to rzecz swieta i nie mozna szpecic go jakimis diodami czy czyms bleee :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 czy ktoś słyszal o stronie z tuninkiem rowerów?? sam zabieram się za takie coś na wiosnę będą zdjęcia może a co to będzie to nie zdradzęA to rower też się tuninguje? :) Nie wiedziałem o tym :wink: Ostatnio coś mi i znajomemu do glowy uderzylo i wybralismy sie na wycieczke jakis tydzien temu, jak sypalo sniegiem i bylo ok 15 stopni mrozu :) Fajnie sie nieraz zimą jeździ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 ja własnie chcę sobie zrobić świcące koła imam już projekt tylko trzeba na to pieniędzy jak zrobię to pokaże i nie uważam że to jest po<span style="color:red;">[ciach!]</span>.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Sorry, ale nie mogę :D. Buehehehehehe :D :D :D. ROTFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 oki teraz powiedz mi po co Ci to ?? :lol: jedziesz se ulica i ludzie dziwnie sie gapia tylko, wiesz polacal bym tez zrobic sobie rocking z plytki CD lub takich jednorazowych talezykow, na kirownice super lekki wietraczek poprawiajacy wlasnosci aerodynamiczne a po bokach takie fajne fredzelki skorzane do samej ziemi, jak sie jedzie to zapewne genialnie wygladaja :lol: jakbys dodal jeszcze jakis ladny spojlerek to lala byla by twoja :P ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Dziewczyny raxczej nie leca na rowery bo nie wygoodnie sie siedzi na ramaie :P Wola w samochodach na siedzeniach ;) Wlasnie po Co ci ten tuning?? Rower ci zakosza stuningowany i wszystko pojdzie sie jeba.... :twisted: Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 harry gdybym mial stuningowany rowerek to chyba bym sie cieszyl jak by ktos zabral :lol: PS: Mateoosh, Kaskared z Bikepl.com to ty ?? bo cos wydaje mi sie ze avatarki takie same :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 harry gdybym mial stuningowany rowerek to chyba bym sie cieszyl jak by ktos zabral :lol: PS: Mateoosh, Kaskared z Bikepl.com to ty ?? bo cos wydaje mi sie ze avatarki takie same :) Tak to ja, Mateoosh już jestem tylko na tłiku ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 dzięki za podniesienie na duchu :D jestem jebnięty i tak mi każdy mówi a pozatym wolę wydać kasę na coś zwariowanego a nie na komputer mówicie tak bo nie widzieliście nigdy czegoś takiego a pozatym nie mówię o jakimś oborniackich frędzelkach czy koralikach ale podświetlaniu kól mam juz wersję wstępną i mi się podoba koledzy tak samo twierdzą więc jak nie chcecie pomóc to nie krytykujcie aż tak!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Wentylki świecące rozpowszechnione w "super" brykach... Sam przyznam się szczerze o nich myślałem, of coz tylko do roweru :P Jadąc nocą, jest się dużo bardziej widocznym !!! Ale przemyśle to jeszcze raz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 oki teraz powiedz mi po co Ci to ?? :lol: jedziesz se ulica i ludzie dziwnie sie gapia tylko, wiesz polacal bym tez zrobic sobie rocking z plytki CD lub takich jednorazowych talezykow, na kirownice super lekki wietraczek poprawiajacy wlasnosci aerodynamiczne a po bokach takie fajne fredzelki skorzane do samej ziemi, jak sie jedzie to zapewne genialnie wygladaja :lol: jakbys dodal jeszcze jakis ladny spojlerek to lala byla by twoja :P ;) Choćby po to by być bardziej widocznym w nocy. Kierowcy nie zawsze zauważają rowerzystów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Tyle tylko, ze autorowi topica nie chodzilo raczej o bezpieczenstwo a o zwykl LANS :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 OMG!!! To jest VT czy te dziwadla sa autentyczne (pewnie made in USA)...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Prawdziwe, http://www.lowriderbike.com. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Czyli Rice Boys dorwali sie juz do rowerkow. Jak dla mnie LOL ale doceniam wklad pracy i precyzje. Jednak co z tego jak i tak jest to cholernie wiejskie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Ostatnio coś mi i znajomemu do glowy uderzylo i wybralismy sie na wycieczke jakis tydzien temu, jak sypalo sniegiem i bylo ok 15 stopni mrozu :) Fajnie sie nieraz zimą jeździ.jazda zima to naprawde ogromna frajda :) podstawa to podwojne dresy, skarpetki pomiedzy nimi woreczki trzeba tylko uwazac bo mozna sie potluc najfajniej jest jak pada ostry snieg i jedzie taka brygada balwankow na rowerkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Czyli Rice Boys dorwali sie juz do rowerkow. Jak dla mnie LOL ale doceniam wklad pracy i precyzje. Jednak co z tego jak i tak jest to cholernie wiejskie?To nie Rice Boys tylko latynosi, czyli najczesciej meksykanie. I nie jest to do konca wiejskie, przynajmniej dla nich. Przerabianie samochodow i rowerow ma podloze w histoii i kulturze latynoskiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 widzicie temat się rozkręca robię to dla satysfacji, odmienności od monotonności i poprostu dla zabawy czy nikt tego nie może zrozumieć??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 widzicie temat się rozkręca robię to dla satysfacji, odmienności od monotonności i poprostu dla zabawy czy nikt tego nie może zrozumieć??? Ja moge. Sam mam radio, krotkie i dlugie swiatla i wszystko sam rzezbilem. Z przodu krotkie na jednej bialej diodzie 10 mm, dlugie to zwykla zarowka 2,4W na dynamo, z tylu szesc 10 mm czerwonych diod sehr jasnych. I jeszcze tajwanskie radyjko mit sluchawki. I tyle, wszystko zamkniete w seksownym czarnym pudelku na kierownicy. Jak bede mial czas i cyfrowke to zalacze stosowne sprosne obrazki :> Co prawda blue hyper xerox diodek na kola nie zamierzam zakladac, bez przesadyzmu :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 hmm dla mnie tuning ma sens jak robimy cos co poprawi wlasciwosci jezdne, wytrzymalosc, obnizy wage :) Co do jazdy zima to jak narazie codziennie pomykam do pracy :) tyle ze ta zima slabiutka a co do wywrotek to nie jest tragicznie narazie zadnej nie mam na koncie poza pewnym panem ktory wyskoczyl mi pod kola jak dosyc szybko jechalem po sniegu - niestety droga hamowania jest dluuuuuuuga ;) A ogolnie jak snieg jest ubity i zmrozony to przyczepnosc jest nawet niezla - najgorszy jest taki topniejacy albo szklaneczka - ale i po tym da sie jezdzic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 ja bym dał sobie NOS-a do roweru ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 ja robie to co móiłem i nikt mnie nie przekoan żenbym nie robił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 hehe a nie lepiej jezdzci na rowerku zamist siedziec w warsztacie? hehe ja wole jezdzic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 ja też wolę jeździć w wakacje zrobiłem 1100 km ale to i tak pewnie mało :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 ja też wolę jeździć w wakacje zrobiłem 1100 km ale to i tak pewnie mało :D w wakacje na treningach robie ~700 km w tygodniu :) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 wiesz wtedy miałem trupa który sie ciongle psół apozatym pogoda, ja jeżdżę amatorsko pozatym ale gratulację to po 100 km na dzień chyba bym kompnął w klendaż ale zobaczymy moze w tym roku zamknę 2000 km :D jeszcze z takim oświtlenie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...