Skocz do zawartości
fuxmen

tuning rower górskiego

Rekomendowane odpowiedzi

fuxmen jesli masz na mysli tuning jak samochodow to sorki ale jestes niezle po... IMO

Jesli jednak chodzi ci o tuning w stylu zwiekszenie skoku amorka to wlaz na precla (pl.rec.rowery) i tam jest masa rzeczy na ten temat :)

IMO rowrek to rzecz swieta i nie mozna szpecic go jakimis diodami czy czyms bleee :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy ktoś słyszal o stronie z tuninkiem rowerów?? sam zabieram się za takie coś na wiosnę będą zdjęcia może a co to będzie to nie zdradzę

A to rower też się tuninguje? :) Nie wiedziałem o tym :wink:

Ostatnio coś mi i znajomemu do glowy uderzylo i wybralismy sie na wycieczke jakis tydzien temu, jak sypalo sniegiem i bylo ok 15 stopni mrozu :) Fajnie sie nieraz zimą jeździ.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oki teraz powiedz mi po co Ci to ?? :lol: jedziesz se ulica i ludzie dziwnie sie gapia tylko, wiesz polacal bym tez zrobic sobie rocking z plytki CD lub takich jednorazowych talezykow, na kirownice super lekki wietraczek poprawiajacy wlasnosci aerodynamiczne a po bokach takie fajne fredzelki skorzane do samej ziemi, jak sie jedzie to zapewne genialnie wygladaja :lol:

jakbys dodal jeszcze jakis ladny spojlerek to lala byla by twoja :P ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki za podniesienie na duchu :D jestem jebnięty i tak mi każdy mówi a pozatym wolę wydać kasę na coś zwariowanego a nie na komputer

mówicie tak bo nie widzieliście nigdy czegoś takiego a pozatym nie mówię o jakimś oborniackich frędzelkach czy koralikach ale podświetlaniu kól mam juz wersję wstępną i mi się podoba koledzy tak samo twierdzą więc jak nie chcecie pomóc to nie krytykujcie aż tak!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oki teraz powiedz mi po co Ci to ?? :lol: jedziesz se ulica i ludzie dziwnie sie gapia tylko, wiesz polacal bym tez zrobic sobie rocking z plytki CD lub takich jednorazowych talezykow, na kirownice super lekki wietraczek poprawiajacy wlasnosci aerodynamiczne a po bokach takie fajne fredzelki skorzane do samej ziemi, jak sie jedzie to zapewne genialnie wygladaja :lol:

jakbys dodal jeszcze jakis ladny spojlerek to lala byla by twoja :P ;)

Choćby po to by być bardziej widocznym w nocy. Kierowcy nie zawsze zauważają rowerzystów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio coś mi i znajomemu do glowy uderzylo i wybralismy sie na wycieczke jakis tydzien temu, jak sypalo sniegiem i bylo ok 15 stopni mrozu :) Fajnie sie nieraz zimą jeździ.

jazda zima to naprawde ogromna frajda :)

podstawa to podwojne dresy, skarpetki pomiedzy nimi woreczki trzeba tylko uwazac bo mozna sie potluc najfajniej jest jak pada ostry snieg i jedzie taka brygada balwankow na rowerkach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli Rice Boys dorwali sie juz do rowerkow. Jak dla mnie LOL ale doceniam wklad pracy i precyzje. Jednak co z tego jak i tak jest to cholernie wiejskie?

To nie Rice Boys tylko latynosi, czyli najczesciej meksykanie. I nie jest to do konca wiejskie, przynajmniej dla nich. Przerabianie samochodow i rowerow ma podloze w histoii i kulturze latynoskiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widzicie temat się rozkręca  

robię to dla satysfacji, odmienności od monotonności i poprostu dla zabawy czy nikt tego nie może zrozumieć???

Ja moge. Sam mam radio, krotkie i dlugie swiatla i wszystko sam rzezbilem. Z przodu krotkie na jednej bialej diodzie 10 mm, dlugie to zwykla zarowka 2,4W na dynamo, z tylu szesc 10 mm czerwonych diod sehr jasnych. I jeszcze tajwanskie radyjko mit sluchawki. I tyle, wszystko zamkniete w seksownym czarnym pudelku na kierownicy. Jak bede mial czas i cyfrowke to zalacze stosowne sprosne obrazki :>

Co prawda blue hyper xerox diodek na kola nie zamierzam zakladac, bez przesadyzmu :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm dla mnie tuning ma sens jak robimy cos co poprawi wlasciwosci jezdne, wytrzymalosc, obnizy wage :)

Co do jazdy zima to jak narazie codziennie pomykam do pracy :) tyle ze ta zima slabiutka a co do wywrotek to nie jest tragicznie narazie zadnej nie mam na koncie poza pewnym panem ktory wyskoczyl mi pod kola jak dosyc szybko jechalem po sniegu - niestety droga hamowania jest dluuuuuuuga ;)

A ogolnie jak snieg jest ubity i zmrozony to przyczepnosc jest nawet niezla - najgorszy jest taki topniejacy albo szklaneczka - ale i po tym da sie jezdzic :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz wtedy miałem trupa który sie ciongle psół apozatym pogoda, ja jeżdżę amatorsko pozatym ale gratulację to po 100 km na dzień chyba bym kompnął w klendaż ale zobaczymy moze w tym roku zamknę 2000 km :D jeszcze z takim oświtlenie :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi