..::SNAP::.. Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 mam nadzieje ze do dobry pomysl - jeden topic w ktorym beda same statystyki i dyskusje o nich :) prosba do Twin'a jezeli mozesz to rob regularnie statystyki i umieszczaj je w tym topicu zeby byl jakis porzadek :wink: jednoczesnie prosze innych userow zeby nie robili statystyk ( o ile Twin sie zgodzi ) niech ktos poprawi slowo Statystyji w temacie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Skoro mamy osobny dział to może lepiej byłoby statystyki umieszczac w osbobnych wątkach, będzie to IMHO bardziej przejrzyste... :? Jak uważacie? PS. Sam mozesz zmienic nazwę tematu edytujac swojego posta :) PS2. Jesli jednak zdecydujemy sie na umieszczanie statystyk w tym watku, to się go oczysci z tej wymiany poglądów. :) Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 to moze w tym tomacie beda tylko statystyki ?? np na poczatku kazdego postu wrzucisz DUZA date od kiedy do kiedy ?? ale z 2 strony to nie bedzie mozna komentowac mhhhhh :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Ja jestem za umieszczaniem statystyk w osbnych tematach, choćby ze względu na możliwość komentowania, wiekszą przejrzystość. Może niech inni się też wypowiedzą? Nie decydujmy sami. :? Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 ok niech inni sie wypowiedza ale czy Ty mozesz robic staty?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Oczywiście. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefex Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 IMHO lepsza jest propozycja twina aby statsy robic w osobnych topicach. Wtedy bedzie miejsce na komentarze itp. Jezeli wszystkie beda w jednym temacie to szybko wytworzy sie ze tak powiem burdel, ludzie zaczna komentowac a temat zacznie sie niepotrzebnie rozrastac. Pomysl aby nie umieszczac komentarzy jest taki sobie. Po pierwsze wszystkich nie upilnujesz i bedzie trzeba ciagle kasowac posty. A po drugie czemu nie umieszczac? Chyba od tego jest forum. A tak stare tematy same umra smiercia naturalna, dyskusja i tak bedzie toczyla sie przy okazji nowych statystyk. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 IMHO lepsza jest propozycja twina aby statsy robic w osobnych topicach. Wtedy bedzie miejsce na komentarze itp. Jezeli wszystkie beda w jednym temacie to szybko wytworzy sie ze tak powiem burdel, ludzie zaczna komentowac a temat zacznie sie niepotrzebnie rozrastac. Pomysl aby nie umieszczac komentarzy jest taki sobie. Po pierwsze wszystkich nie upilnujesz i bedzie trzeba ciagle kasowac posty. A po drugie czemu nie umieszczac? Chyba od tego jest forum. A tak stare tematy same umra smiercia naturalna, dyskusja i tak bedzie toczyla sie przy okazji nowych statystyk. moj czlowiek :] podpisuje sie pod tym rekami i nogami; po za tym musimy czyms ten nasz nowy dzial zapelnic :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Jestem za a nawet przeciw :) zgadzam sie z pomysłem na każdą tygodniową statystyke powinien być osobny topic ps Snap możesz usunąć z listy stalowego znam go napewno nie przeliczy ani jednej próbki zapalił sie na sekunde zarejstrował i klops Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Snap możesz usunąć z listy stalowegook juz go nie ma w naszych szeregach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 moim zdaniem jest jeszcze jeden podstawowy problem: aktualne statystyki to poprostu screeny z programu setiteam; wydaje mie sie ze nalezalo by podejsc powaze do tego i zrobic je pozadnie (czyli w formie jakiegos ladnego wykresu czy jak); ja probowalem zrobic to w excelu (ale troszke malo czasu mam i jakos nic mi nie wyszlo): stworzylem kwwerende pobierajaca dane ze strony z wynikami; dalej trzeba by opracowac w vba program porownujacy aktualne statsy z jakimis poprzednimi (to nie jest problem dopuki nikt nie awansuje), generujacy teabele z wynikami (kto ile przeliczyl, jak sie zmienil jago czas sredni, o ile awansowal itp); nastepnie zeby robil z tych danych wykresy; potem tylko eksport do htmla i statsy gotowe (dla mojego teamu robie to recznie); po za tym majac juz obrobione dane mozna z nimi juz zrobic wszystko; tylko teraz pojawia sie problem: kto to zrobi?? ja w tej chwili czuje juz na karku zblizajaca sie sesje i raczej nie bede mia czasu sie tym pobawic do polowy lutego; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 html'a nie wkleisz do posta jedynie to link wiec zdjecia sa lepsze bo odrazu widac czasu liczenie WU nie ma sensu dawac bo przy osobach ktore licza seti od dawna sa to czasy nieaktualne(kiedys po 20h sie liczylo) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Acha... na przyszlosc (to szczegolnie do Twina ;) ) jak robicie skriny, to konwertujcie obrazki do formatu png a nie jpg.. do skrinow nadaje sie znacznie bardziej, lepsza jakosc, mniejszy rozmiar, czy trzeba czegos wiecej? PS. ja tez po sesji bede kombinowal lepsze statsy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 http://redakcja.brudno.pisz.pl/forum/viewt...868902a6d088e99 przyklad statystyki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Hmm.. co do statystyk międzydrużynowych: Barwkomp miał niezły przyrost dzienny, zmniejszył dystans do nas o 2500 WU, niezły wynik. Szczegóły tu: http://www.republika.pl/radagx/BARWKOMPkontraTWEAK.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 zwerbowali kogos z niezla iloscia WU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Acha... na przyszlosc (to szczegolnie do Twina ;) ) jak robicie skriny, to konwertujcie obrazki do formatu png a nie jpg.. do skrinow nadaje sie znacznie bardziej, lepsza jakosc, mniejszy rozmiar, czy trzeba czegos wiecej? Od dwoch tygodni juz są w .png :) Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Ostatnio jak sprawdzalem byly w jpg :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 ok to co ze statystykami ?? ja jestem za oddzielnm postem dla kazdego tygodnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Panowie brawkompy wzieły się ostro za liczenie na obecnągodzine nasza przewaga zmalała jusz do 12795 Wu :( chyba się tak bez walki nie damy :twisted: tesz jestem za oddzielnym tematem do każdych tygodniowych statystyk 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 ok to co ze statystykami ?? ja jestem za oddzielnm postem dla kazdego tygodnia ja Juz tez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Ja też myślę, że osobny wątek dla każdego tygodnia to dobre rozwiązanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Ja też myślę, że osobny wątek dla każdego tygodnia to dobre rozwiązanie.ja tez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Ja też myślę, że osobny wątek dla każdego tygodnia to dobre rozwiązanie.ja tez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Ja też myślę, że osobny wątek dla każdego tygodnia to dobre rozwiązanie.ja tez i ja :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Ja też myślę, że osobny wątek dla każdego tygodnia to dobre rozwiązanie.ja tez i ja :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 a ja mysle ze lepiej nie smiecic tu zadnymi innymi postami niz tylko statystykami i bedzie czytelniej :P EDIT: o ktorej dzisiaj statsy? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 kiedy będą statystyki??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 No właśnie, dajcie statsy to się topic wyczyści. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 panowie chyba juz sroda?? co z statystykami?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...