thingrim Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Znowu sie bawilem Style XP i tym razem mi sie znowu cos pokielbasilo mianowicie jak serfuje po necie i klikam na jakis link to IE otwiera mi sie zawsze zminimalizowany i musze go maxymalizowac z tad moje pytanie gdzie sie to tam zmienia ?? bo to jest denerwujace jak diabli !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 może poprostu kiedy ci sie otworzy w małym oknie rozciągnij myszką maxymalnie jak sie da okno i zamknij Potym powinno sie otwierać w tym wystarczająco dużym ekranie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thingrim Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Ok naprawilem Okazalo sie ze to przez SkanerMks :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...