walet007 Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Mam zainstalowany windows 2000, jak se sucham muzyki poprzez winampa i np. zapiszę listę jeszcze raz to dźwięk wyskakujacego komunikatu przebija piosenkę, co mam zrobić aby temu zapobiec :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Mam zainstalowany windows 2000, jak se sucham muzyki poprzez winampa i np. zapiszę listę jeszcze raz to dźwięk wyskakujacego komunikatu przebija piosenkę, co mam zrobić aby temu zapobiec :?: Wyłączyć dźwięk komunikatu (zapewne "domyślny sygnał dźwiękowy") w panelu sterowania :D Pozdrawiam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walet007 Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Mam zainstalowany windows 2000, jak se sucham muzyki poprzez winampa i np. zapiszę listę jeszcze raz to dźwięk wyskakujacego komunikatu przebija piosenkę, co mam zrobić aby temu zapobiec :?: Wyłączyć dźwięk komunikatu (zapewne "domyślny sygnał dźwiękowy") w panelu sterowania :D Pozdrawiam :wink: Dziex, podziałało ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...