Dexter Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Prawdopodobnie za daleko mial do najblizszej tamy (rzeki) i koszty rurociagu przeroslyby jego budzet :lol: Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Prawdopodobnie za daleko mial do najblizszej tamy (rzeki) i koszty rurociagu przeroslyby jego budzet :lol: Pozdro Dexter No tak , o tym nie pomyslalem :oops: Heh.......... no coz , duzo to on nie @ na AC :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Juz niezle dal czadu. Z 60 Hz na 900 MHz to w % wyjdzie zaj.... wynik Chcialbym taki uzyskac ze swoim TB 850. :cry: :lol: Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 A mnie sie ostatnio udalo podkrecic pilke w czasie gry ze znajomymi :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 przy 120 Hz dziadek jus zniejest stabilny , zarzuca go na parkiecie przy wchodzeniu w zakret, szybko sie bateria wyczerpuje w tym rozruszniku, musze skombinowac duracele, tylko jak ja mu zamienie, niemoge go otworzyc bo by sie skapneli ze cos przynim grzebalem i by niechieli naprawiac go w razie czego :lol:Widocznie moj dziadek jest z lepszego tygodnia... :lol: Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 A mnie sie ostatnio udalo podkrecic pilke w czasie gry ze znajomymi :> W podkrecaniu pilek, to najlepsi chyba sa amerykanie, w baseballu :> Calkiem niezla srednia o/c pilek ponoc wychodzi ich miotaczom :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 a ja gdzies widzialem jak chlopaki podkrecali monitory uzyskiwali wyzsze czestotliwosci odswierzania i rozdzielczosci niz w specyfikacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 a oto link http://www.overclockers.pl/artykuly/monitor/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...