miro Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 no własnie koledze spadl z z chipsetu na plycie głownej, obudowa stoji pionowo. Gdzie mozna taki klej kupic ? najlepiej jeszcze w Łodzi PS. wiem ze musi byc termoprzewodzacy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 thermopox jesli nie bedzie go juz chcial odrywac (tzn sa sposoby ale..) a jesli nie to tasma termoprzewodzaca np.: od "naszego" Rosia moge ja z czystym sumieniem polecic. BTW z jakiej mobo mu spadl ten radiator??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YouzeQ Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Jeśli to był radiator z wentylkiem, na wszym miejscu zaszalałbym i dorzucił z 20PLN na cooler pasywny - w komplecie będziesz mieć klej i pierwsze stadium wyciszania PCta za sobą (Zerowe to cichy cooler) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Jeśli to był radiator z wentylkiem, na wszym miejscu zaszalałbym i dorzucił z 20PLN na cooler pasywny - w komplecie będziesz mieć klej i pierwsze stadium wyciszania PCta za sobą (Zerowe to cichy cooler) zalezy jakie to mobo u mnie passiv cooling odpada a wentylek @5V/7V jest nieslyszalny 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...