Liptonti Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 mam pytanko chcialbym nagrywac z cyfry audycje radiowe jakas tam muze z mtv i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly (ale chodzi mi tylko o sam dzwiek) w kompie mam live 5.1, z tylu cyfry sa 2 chinche (czincze) czy wystarczy kupic taki kabelek aby to podłaczyc czy potrzebny bedzie jakis wzmacniacz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 wystarczy kabelek cinch=>maly jack podlaczasz do line in na karcie i mozesz juz nagrywac warto sie zaopatrzyc w jakis program typu sound forge czyli do edycji dzwieku jest tez jakis progs ktory potrafi nagrywac od razu do mp3 oszczedzi ci to kupe miejsca ale nazwa wyleciala mi z glowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 mam sound forg`a i cool edita 2000 wiec zabieramy sie ;) txh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...