Darek CC Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Witam! Wiem że tematy był juz moze poruszany ale chciałbym uzyskac jakies info najlepiej od osób które mają taki sprzet. Chodzi mi o głośniki do kompa ale głownie bede słuchał na nich MUZYKi TECHNO. I nie wiem jaki zestaw lepszy czy: Creative InspireTM T5400 5.1 retail LUB Creative I-TrigueTM 3300 2.1 retail Bardzo was prosze o pomoc. Pozdrawiam!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Za taka cene to radzil bym ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> cos stereo i to nie glosniczki do kompa. Za niewielkie pieniadze (nawet nizsze niz cena zestawu) mozesz sobie zlozyc sprzet ktory bdzie super grac. Wystarczy ze znajdziesz jakies stare glosniki ktore ladnie wygladaja. Dokupisz wzmacniacz i mozesz sie cieszyc bardzo dobrym dzwiekiem. Jezeli koniecznie chcesz taki zestawik to wez ten 5.1 bo to zawsze cos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 Jak chcesz glownie sluchac muzyki, i to techno, to lepiej kup co innego niz glosniki komputerowe (przy wiekszym poziome glosnosci praktycznie basy znikaja ;) ). W zasadzie to jezeli chcesz glownie muze, to wez zestaw 2.1. Poza tym bylo walkowane: SEARCH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Altus 110 + Unitra PW9013 = 500zł Dźwięk taki sobie ale do techniawy w sam raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Altus 110 + Unitra PW9013 = 500zł Dźwięk taki sobie ale do techniawy w sam raz. Dokladasz tylko 50zl a masz pewnosc ze jak podkrecisz na pol gwizdka to sasiedzi przyjda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...