worek Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 jak w temacie. ukazuje sie splash screen i tak z minutę widnieje. Potem ładują sie wszystkie ramki programu , ale bez ikonek (to trwa z 15 sek). Potem już działa. z góry mówie ze mam wyłączone takie bajery jak odbieraj pocztę przy uruchomieniu. Dziekuje za każdą pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Też tak kiedyś miałem i okazało się że to stary, poczciwy Czarnobyl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomboy Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Masz Windowsa XP? Jak tak to może wyłączałeś sobie Messengera? Wtedy sie takie rzeczy dzieją. Wystarczy mały wpis w rejestrze i powinno byc ok. Otwierasz rejestr systemu (regedit.exe) , następnie gałąź: HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftOutlook Express dodajesz wartość Dword o nazwie: Hide Messenger i pozniej jej wartość ustawiasz na 2. Być może trafiłem :?: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 istotnież odinstalowałem messengera. czarnobyla nie mam bo zapuściłem nortona antywirusa i nic nie znalazł (bazy wirusów całkiem świeże) .... .... właśnie dopisałem owy dopisek ( :wink: ) do rega i ...... DZIAŁA!!!!! całuję rączki i DZIEKUJE! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...