fipa Opublikowano 15 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2004 To mi się nie podoba, a Wam? Nie napisze co, bo to dobrze widać.Nawet nak odkręcę procesor i dam 1,75V to mam prawie tak samo. Zasilacz razem z obudową Megabajt 350W. Nie mam kasy na nowy i nie mam od kogo pożyczyć zasilacza, więc co zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziadek Żniwiarz Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 3,3V masz za niskie - to bardzo typowe dla megabajtów (http://benchmark.pl/artykuly/testy/zasilac...gabajt_350.html) Ja też miałem taki zasilacz i po pół roku zj*bał się zupełnie (zamiast 3,3V dawał 2,6-2,9V). :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 zmieniaj zasilacz i to szybko , na tym dlugo nie pociagniesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...