Skocz do zawartości
hubiii

czy to jush koniec randka 9500 ?

Rekomendowane odpowiedzi

hi

mam randka 9500 zakladajac blok wodny ( jakis czas temu ) uszczerblem lekko rdzen gpu .. ale sppox nic sie nie dzialo .. radiatory na pamiatkach przyklejone .. nic sie nie grzalo wszystko ok chodzilo .. do dzisiaj....

pod xp zaczely pojawiac sie dziwne pasy i smieci .. czasami jest ich mniej a czasami wiecej ..

pulpit wyglada mniej wieej tak (maly wycinek

Dołączona grafika

a to po zarzuceniu gry ... i dzieje mi sie to we wszystkich grach ...

Dołączona grafika

czasami mi znika .. ale na krotko

katre w tej chwili mam na standard ustawieniach pamieci nie krecone ..

rozumiem ze nie jest to wina sterow .,.. bo wchodzac do biosu laduja mi sie krzaki .. na literach .. i zero widocznisci ..

czy to juz koniec ????????????/

mozna to zwalczyc czy juz karta na zlom ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh ,,, no i gwarancja tez w d### bo ukruszylem rdzen .. a tam gdzie kupowalem ( poprzednio jak bylem z nia w serwisie - akurat wina monitora byla ) to pierwsze co goscie zdjeli radiator i szukali czy nie jest uszkodzony rdzen i pamieci ..

we wrocku na gieldzie siedzi magik od kart graf - moze uda mus ie cos zagrzebac ... :) jak mu sie nie uda bede mial drogi breloczek z r300 :)

w sumie to juz idzie do mnie 9700 wiec nie ma strachu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdź czy nic nie powoduje jakiegoś zwarcia na karcie. Kiedyś miałem praktycznie identyczne przeboje. Okazało się, że sprężynka przy zapince do bloku, założona bez podkładki powodowała takie same efekty na ekranie jak twoje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[we wrocku na gieldzie siedzi magik od kart graf - moze uda mus ie cos zagrzebac ... :) jak mu sie nie uda bede mial drogi breloczek z r300 :)

Spróbuj jeszcze tutaj : www.pccenter.pl

Opisz im w mejlu dokładnie problem , wyslij te skriny i zobaczysz, co powiedzą.Mi naprawili Ti 4200 za 35 zeta.

Czasem ukruszony rdzeń nie musi być jedyną przyczyną, może coś innego tam nie gra jeszcze.Spróbować nie zaszkodzi, bo szkoda maszyny.

GL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi