Slayer Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Jak w temacie. Chodzi mi tylko o to, czy jeżeli się nie posiada pełnego "pakietu" plików obrazu płyty ( chodzi mi głównie o brak pliku *.sub), to czy istnieje program ( a coś kiedyś o tym czytałem, że jest, ale zapomniałem co to było ;)), który mógłby przeprowadzić konwersję pliku *.img na jakiś inny format zapisu, albo choćby utworzyć do niego plik *.sub ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Jak w temacie. Chodzi mi tylko o to, czy jeżeli się nie posiada pełnego "pakietu" plików obrazu płyty ( chodzi mi głównie o brak pliku *.sub), to czy istnieje program ( a coś kiedyś o tym czytałem, że jest, ale zapomniałem co to było ;)), który mógłby przeprowadzić konwersję pliku *.img na jakiś inny format zapisu, albo choćby utworzyć do niego plik *.sub ? Jeśli masz *.img to możesz spokojnie na defaultowych ustawieniach nagrać to w nero, bo *.sub jest potrzebny tylko jeśli masz obraz płyty z muzyką lub VCD. pozdro (taką informację znalazłem na google) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 winiso.... rozpakuje wiekszosc obrazow plyt :) oraz przerobi je na iso :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Albo UltraISO - dla mnie o niebo lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...