czara Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 http://www.czarne.prv.pl/ Stronka druzyny zielonogorskiej ligi szostek piłkarskich w ktorej graja moi kumple :) Oceniajcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Taka sobie. Może być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Nie razi jakością wykonania. Ot stronka jakich wiele w sieci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Nie razi jakością wykonania. Ot stronka jakich wiele w sieci :)i o to mi chodzilo :) po prostu przy tworzeniu stron zazwyczaj wybieram prostote a nie przerost formy nad trescia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Kodowanie znaczków w menu (dzi? jest [...]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Juz poprawilem jakis czas temu kodowanie :) A niedlugo moze calkiem nowa odslona strony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 http://www.czarne.prv.pl/ troszeczke poprawilem stronke :) jak wam sie teraz podoba ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 razi mnie ten napis czarne smietany na pierwszy rzut oka shietany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 To niestety taka czcionka ;) ale troche poprawilem to recznie i teraz chyba przypomina to "M" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!!!KASZTAN!!! Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 pixel fonty nie uzywa sie do AZ tak duzych napisow ... radze zmienic ta czcionke bo sprawia wrazenie az zamazywania sie na ekranie ( a moze sie zamazuje mi wzrok? ) dalbym jakies tlo - za duze kontrasty ! oczy bola Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 aktualnie pracuje nad calkiem nowm wygladem strony :) i nie mam checi poprawiac to co jest teraz :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...