dis968 Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 mam creativy model T5400 i niewiem czy to wina glosniczkow czy czegos innego. Troche o moim kompie Abit NF7-S glosniki podlaczone do zintegrowanej dziekowy, Win 2003. Mam taki wal ze jak slucham muzy w winampie czy innym progsie tego typu, to tyle glosniki niegraja, jednak podczas ogladania filmow to normalnie dzialaj tylnie mam AC3 i te sprawy a jak wzuce do bestplayera muze to tylnie graja :/ aha i czasem w grach tylnie niedzialaja.. Wiec czego to jet wina sterownikow plyty glownej czy glosniczkow ?? Aha i mam jeszcze jeden walek tylnie glosniczki brzecza szczegolnie prawy tylni dosc glosno brzeczy i niewiem co jest tego przyczyna PROSZE POMOCY !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Wejdz w Winamp Preferences->Output->Direct Sound Output->Configure->Device->Wybierz swoja karte i zaznacz Allow hardware acceleration, zrestartuj winampa lub zmien piosenke. Powinno pomoc jesli chodzi o winampa. Mam nadzieje ze ustawiles w sterownikach ze ustawiles w ustawieniach karty dzwiekowej ze masz zestaw 5.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dis968 Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 koles masz umnie piwo :) dzieki wielkie zrobilem to co powiedziales zmienilem sterownik zaznaczylem tam 2 ptaszki i dziala a co mozes mi poradzic w zwiazku z brzeczacymi tylnimi glosnikami ? bo to tez dobijajace jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
who Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 A próbowałeś podłączyć pod coś innego (nawet pod wieże spróbuj), jeżeli nadal będziesz słyszał to brzęczenie to będzie wina głośników, a jak nie to trzeba będzie wykosztować się na muzę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dis968 Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 wsumie nieprobowalem zdeka sie niechce wiezy nosik powiem tylko ze wczesniej tez mialem zastawik 5.1 takie gowno mediatecha za 150zl :) to tez brzeczaly tylnie :/ czyli ze trzeba nowa dzwiekowe walnac ? :( a jesli to wina plyty glownej to gwarancja nic nieda ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...