mostom Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Mam płytkę jak w podpisie i mam oczywiście USB 2.0. W menedżerze urządzeń nie widać, żeby było 2.0. Wiem, że do XP SP1 potrzeba było jakiejś poprawki. Ściągnąłem takową ale tylko do angielskojęzycznej wersji. Czy jest coś takiego do polskiej wersji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Skorzystaj z AUTOUPDATE Windows'a i uaktulnij wszystko i po problemie :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Jezeli masz WinXP z SP1 to w menedzerze urzadzen nie widac urzadzen USB 2.0. Tak samo nie sa juz wymagane sterowniki - system posiada wlasne. USB 2.0 funkcjonuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Jezeli masz WinXP z SP1 to w menedzerze urzadzen nie widac urzadzen USB 2.0. Tak samo nie sa juz wymagane sterowniki - system posiada wlasne. USB 2.0 funkcjonuje.I o to mi chodziło (we wczęsniejszych wersjach windowsa było widać USB 2.0) - dzięki za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Jak sie nie myle, na WU jest jakas poprawka zwiazana z USB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...